Neîinvinsă de 68 de meciuri pe propriul teren - a doua cea mai lungă serie din istoria Premier League -, Liverpool a sucombat contra micuței Burnley. După seria negativă din ultima perioadă, campioana Angliei spera ca meciul de aseară să fie un nou început, dar s-a transformat într-un coșmar.

Klopp, omul care a adus Champions League și un titlu istoric pe Anfield, nu pare să dețină ingredientele revirimentului, iar nervii lui sunt întinși la maximum. La pauza partidei cu Burnley, neamțul a avut o adevărată ieșire nervoasă, îndreptată spre managerul oaspeților.

Premier League
United și Liverpool se bat pentru un jucător din Serie A! Licitația începe de la 30 de milioane de €
IERI LA 10:03

Liverpool - Burnley 0-1. Klopp, contraperformanță în ultimii 16 ani

Contraperformanța lui Klopp nu are echivalent în ultimii 14 ani. În perioada noiembrie-decembrie 2006, pe când era la cârma modestei Mainz, tehnicianul german avea ultima serie de patru meciuri fără gol marcat.

La final, Klopp și-a găsit cu greu cuvintele, și a recunoscut că nu are multe explicații pentru forma groaznică a lui Liverpool, care încă nu a marcat în acest an, în cel mai puternic campionat din lume.

"E o înfrângere grea, dificil de explicat. Băieții ăștia sunt genul de fotbaliști care, după un 7-0 cu Palace își spun "o să o ținem așa". Și în general reușesc. Au muncit din greu în ultima perioadă, dar ceva nu merge. Trebuie să muncim mai mult", a spus Klopp la final.

Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
IERI LA 15:24
Premier League
Reconstruiește Klopp pe Liverpool? Anunțul făcut de tehnicianul german
27/02/2021 LA 12:42