Neîinvinsă de 68 de meciuri pe propriul teren - a doua cea mai lungă serie din istoria Premier League -, Liverpool a sucombat contra micuței Burnley. După seria negativă din ultima perioadă, campioana Angliei spera ca meciul de aseară să fie un nou început, dar s-a transformat într-un coșmar.
Klopp, omul care a adus Champions League și un titlu istoric pe Anfield, nu pare să dețină ingredientele revirimentului, iar nervii lui sunt întinși la maximum. La pauza partidei cu Burnley, neamțul a avut o adevărată ieșire nervoasă, îndreptată spre managerul oaspeților.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Liverpool - Burnley 0-1. Klopp, contraperformanță în ultimii 16 ani

Contraperformanța lui Klopp nu are echivalent în ultimii 14 ani. În perioada noiembrie-decembrie 2006, pe când era la cârma modestei Mainz, tehnicianul german avea ultima serie de patru meciuri fără gol marcat.
La final, Klopp și-a găsit cu greu cuvintele, și a recunoscut că nu are multe explicații pentru forma groaznică a lui Liverpool, care încă nu a marcat în acest an, în cel mai puternic campionat din lume.
"E o înfrângere grea, dificil de explicat. Băieții ăștia sunt genul de fotbaliști care, după un 7-0 cu Palace își spun "o să o ținem așa". Și în general reușesc. Au muncit din greu în ultima perioadă, dar ceva nu merge. Trebuie să muncim mai mult", a spus Klopp la final.
Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02