Klopp: "Cum zic 'mulțumesc' în română?". Reacție spumoasă după cadoul primit de la Eurosport România

Cristian Mihală

Actualizat 11/11/2019 la 11:44 GMT+2

Jurgen Klopp a avut parte de o surpriză din partea Eurosport România, la finalul partidei cu Manchester City, câștigată cu 3-1 de "cormorani". Tehnicianul german a primit de la trimisul nostru special, Sebastian Ujică, un clop, și s-a amuzat teribil, probând pălăria primită peste celebra sa șapcă.

Klopp

Credit imagine: Kataweb.it

Unul dintre cei mai mari antrenori din lume, Klopp este probabil numărul unu la capitolul carismă. Mereu pe fază, neamțul îi impresionează de fiecare dată pe intelocutori prin spontaneitatea, naturalețea și inteligența sa.
Aseară, după marea victorie împotriva campioanei Angliei, antrenorul care a făcut din Liverpool "Regina Europei" a analizat partida la microfonul Eurosport România. Tehnicianul a fost extrem de relaxat, lucru normal având în vedere că l-a învins pe Guardiola pentru a 8-a oară în istorie, niciun alt antrenor nereușind o asemenea serie împotriva lui Pep.
La finalul interviului, Klopp a avut parte de o surpriză. Eurosport România i-a dăruit germanului un clop, o pălărie specifică zonei Maramaureșului, care, potrivit tradiției, aduce noroc. Germanul a fost încântat de inițiativă și l-a rugat pe reporterul nostru să îl învețe cum să spună "mulțumesc" în română.

Vezi mai jos momentul inedit cu Jurgen Klopp

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo