Klopp a transformat-o complet pe Liverpool de când a sosit pe banca tehnică, în 2015. Cu managerul german la cârma echipei, "cormoranii" au câștigat 3 trofee în sezonul precedent (Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor), iar în prezent se află la numai 6 puncte distanță de cucerirea primului trofeu de campioană în Premier League, după o pauză de 30 de ani.
Într-un interviu oferit recent pentru BT Sport, Klopp a fost supus unui exercițiu de imaginație. Jurnaliștii britanici l-au întrebat care este numele jucătorului, din întreaga istorie a lui Liverpool, pe care l-ar transfera la echipa actuală. Klopp n-a stat prea mult pe gânduri și a spus că l-ar aduce pe Steven Gerrard, actualul manager al lui Rangers:
E foarte ușoară întrebarea: Steven Gerrard. Totuși, ar trebui să muncească din greu pentru postul de titular. | Jurgen Klopp
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Klopp și Gerrard s-au întâlnit des în carantină

Cei doi sunt vecini în Formby (Liverpool), iar Klopp a dezvăluit că s-au întâlnit de foarte multe ori pe stradă în perioada carantinei:
Mi se pare foarte amuzant. Locuiesc de 4 ani și jumătate în același oraș cu Gerrard și nu ne-am întâlnit vreodată până de curând, de când a început carantina. Cred că ne-am văzut pe stradă de 6-7 ori. De exemplu, într-o zi plimbam câinele sau alergam, iar el trecea pe lângă mine alături de familia sa. | Jurgen Klopp
Steven Gerrard a evoluat pentru Liverpool în perioada 1998-2015, devenind unul dintre jucătorii emblematici de pe Anfield. Fostul căpitan al "cormoranilor" a bifat 710 de apariții în toate competițiile, reușind să înscrie 186 de goluri și să ofere 114 de assist-uri. În cei 17 ani petrecuți pe Anfield, Gerrard a câștigat 9 trofee, printre care și UEFA Champions League, în 2005.
Klopp și Gerrard au stat departe de banca tehnică în ultimele 2 luni din cauza pandemiei. Înainte de oprirea campionatelor, Liverpool era lider în Premier League, în timp ce Rangers, formația pregătită de Gerrard, se afla pe locul secund în Scoția, în spatele rivalei Celtic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38