”Eu sunt de la țară, dintr-un sat de 400-500 de persoane, nu aveam multe de făcut așa că toată lumea făcea câte un sport: fotbal, schi, tenis, asta era viața noastră. Eu am început să joc fotbal de foarte mic, am spart primul geam din sufragerie când aveam doi ani. Eu nu îmi amintesc, mi-a povestit mama! Poștașul a fost primul meu antrenor”, a declarat Klopp.
”Eu de când am ajuns prima oară o minge, eram cel mai bun din sat. Așa că destul de rapid am ajuns la cel mai bun club din zona noastră. Ei inițial voiau să aducă alt jucător, pe care îl chema tot Jurgen, din împrejurimi. Însă el a refuzat pentru că era destul de departe de club, cam vreo 30 de km. Așa că până la urmă au ajuns la mine”, povestește Klopp.
Klopp a povestit și despre felul în care câștiga bani la începutul carierei: ”Când n-ai bani trebuie să fii creativ. Am lucrat la o companie care strângea role de filme de cinema. Eram acolo zilnic de la 6 dimineața și trebuia să aranjez toate filmele. Făceam asta apoi mergeam la facultate, după amiaza la antrenamente și seara prin baruri”.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/09/14/2675947.jpg

Klopp, despre plecarea la Borussia Dortmund: ”Mi-au propus un salariu mai mic decât ce aveam la Mainz!”

”Când eram la Mainz, am primit destule oferte, dar nu am vorbit cu nimeni pentru că am decis că voi rămâne la club dacă promovăm în Bundesliga. Am ratat promovarea în ultima etapă așa că nu am vorbit cu nimeni înainte. Duminică seara a fost o mare petrecere de rămas bun, eram cu toții... într-o dispoziție bună. A doua zi dimineață m-am uitat la telefon și aveam oferte de la vreo 15-20 de cluburi. Nu îmi era clar atunci ce voi face dar știam că mereu mi-am dorit să antrenez la Dortmund. Așa că am fost încântat când am aflat că sunt și ei printre cluburile doritoare”, a afirmat Klopp.
”A fost mereu clubul meu preferat, Borussia. Pentru stadion, suporteri, tradiție. Ei mi-au făcut o ofertă, am fost să discut cu ei..dar am rămas șocat. Salariul era mai mic decât ce aveam la Mainz, în a doua ligă! Așa că le-am spus: ”Serios?!”, povestește Klopp. Celor de la Borussia nu le-a venit să creadă și au discutat cu oficialii lui Mainz pentru a confirma informația. Oferta a fost apoi mărită iar Klopp a ajuns pe Westfallenstadion.
https://i.eurosport.com/2019/12/30/2744351.jpg

Klopp: ”Cu Liverpool a fost dragoste la prima vedere!”

Jurgen Klopp povestește că avea de gând să plece în vacanță dar când a auzit că are ofertă de la Liverpool totul s-a schimbat: ”Când am auzit că e interesată Liverpool... Doamne, Dumnezeule. A fost ca atunci când mi-am văzut soția pentru prima oară... am văzut-o și știam că o să mă căsătoresc cu ea. A fost dragoste la prima vedere. Este o onoare imensă să fac parte din acest club”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38