Medaliile și trofeul Premierl League le-au fost decernate ”cormoranilor” în fața unui Anfield gol, dar Klopp le-a mulțumit suporterilor, pe care i-a asigurat că atunci când se va putea, această sărbătoare va fi reluată: ”Vă mulțumesc foarte mult. Acum sărbătorim acasă, dar când această nenorocire va trece vom bea și vom sărbători împreună, vom avea o petrecere”.
Managerul german si-a arătat regretul că familiile jucătorilor și ale staff-ului tehnic nu au putut lua parte la această mare sărbătoare: ”A fost absolut grozav, absolut minunat! Era cu atât mai special ca familiile să poată fi acolo pe stadion pentru ridicarea trofeului, dar asta este”.
”Asta este viața. Totul era mai frumos cu fanii alături, dar știam de mult timp că nu va fi posibil. Era perfect dacă stadionul era plin, dar nu putem schimba acest lucru. Toată lumea sărbătorește de acasă. Oricum, este un moment minunat.”, a adăugat tehnicianul german.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
În stilu-i caracteristic, Klopp a spus că putea fi și mai rău de atât: ”Știm cu toții că putea fi și mai bine, dacă erau fanii lângă noi, dar putea fi și mai rău, dacă nu am fi câștigat”.
https://i.eurosport.com/2019/06/01/2604220.jpg

Klopp: ”Suntem campionii Angliei, Europei și ai lumii”

Entuziasmat după performanțele din ultimii doi ani, Klopp a declarat că Liverpool nu se va opri aici și că dorința de victorii va rămâne în continuare: ”Suntem campionii Angliei, ai Europei și ai lumii, acesta este adevărul. Am câștigat 4 trofee foarte mari”.
”Acum ne concentrăm pe viitor. Trebuie să facem pasul următor, să fim pregătiți pentru că adversarii vor fi pregătiți. Nu există garanții pentru nimic, dar vom încerca să fim din nou cei mai buni”, a încheiat Klopp.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53