Klopp a explicat la conferința de presă cum a reușit Liverpool să câștige meciul.
Un meci bun, nu? Dacă vrei să câștigi cu City, ceea ce este dificil pentru oricine din lume, nu poți să joci ca ei pentru că ei sunt cei mai buni la acel joc. N-are sens. La început a fost o nebunie, pressing peste tot. A fost ca și cum toată lumea încerca să se impună. Meciul a fost intens din prima secundă, se simțea că era o partidă importantă pentru toată lumea”, a afirmat Klopp.
Am înscris două goluri incredibile, am avut și momente mai slabe dar aș spune că până în minutul 75 am controlat jocul. După aceea s-a văzut că am obosit puțin, nu a fost chiar așa bine. Dar exact asta face City de obicei. Bineînțeles, în acele momente ai nevoie și de puțin noroc. După ce au marcat, ei au avut un moment bun. Am încercat să schimbăm ceva. La pauză am trecut la 4-4-1-1 iar apoi spre final am ajuns la un 4-5-1”, a adăugat el.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 21 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/10/2714527.jpg
Al doilea gol al nostru, nu cred că am mai văzut un astfel de gol. Probabil că nu. Un fundaș dreapta cu o pasă lungă către fundașul stânga, încă două atingeri și o centrare lungă și lovitură de cap. Este ceva special”, consideră Klopp.

Golul lui Salah, care l-a impresionat pe Klopp

Întrebat dacă se gândește la un sezon în care Liverpool să fie invincibilă, ca Arsenal în 2003/2004, Klopp a afirmat: ”Nu, adevărul este că nu mă gândesc deloc. Băieții vor pleca în toată lumea pentru a juca pentru țările lor și sper că se vor întoarce sănătoși. Apoi vom juca cu Crystal Palace, la asta mă gândesc”.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48