După ce în 2019 a luat Champions League, iar în stagiunea trecută a cucerit un titlu istoric în cel mai puternic campionat al lumii, "cormoranii" traversează poate cea mai slabă perioadă din ultimii 4-5 ani.
Liverpool a fost eliminată în FA Cup de marea rivală, Manchester United, 3-2, iar situația devine una disperată. Totuși, Jurgen Klopp rămâne optimist și a subliniat lucrurile bune făcute de Salah&Co aseară, pe Old Trafford.
"Am văzut o mulțime de pași în direcția bună, astfel că rămân cu lucruri pozitive după această partidă. Nu e ceea ce ne-am dorit în termeni de rezultat, iar acest lucru e frustrant. Nu suntem încă în top, acolo unde ne dorim din punct de vedere al formei, dar ne-am mișcat bine, am făcut progrese față de ultimele partide. Nu vă faceți griji pentru noi, ca grup suntem uniți și puternici", a spus Klopp la finalul partidei cu United, citat de BBC.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League
ACUM O ORĂ
În ultimele 7 partide în toate competițiile, Liverpool a înregistrat un singur succes: în Cupa Angliei, cu echipa U23 a lui Aston Villa. Formația din Birmingham a fost privată de aportul tuturor jucătorilor de la prima echipă, din cauza cazurilor de COVID-19.

Solskjaer: "Liverpool e o echipă incredibilă"

În ciuda rezultatelor slabe și a unei eclispe de formă, Liverpool rămâne o formație redutabilă, crede Solskjaer, tehnicianul lui United vorbind la superlativ despre rivală. Succesul e unul extrem de important pentru "diavoli", care au câștigat mult în plan moral în perspectiva disputei de la distanță cu Manchester City, la titlu.
"Am găsit puterea să credem în noi, băieții au încredere, astfel că devenim din ce în ce mai puternici. E fantastic să învingem campioana, Liverpool e o echipă incredibilă. Creștem de la meci la meci, facem pași mici dar importanți spre ce ne dorim. Suntem capabili să câștigăm meciuri strânse, iar moralul și încrederea sunt la cel mai înalt nivel", a explicat Solskjaer.
Marcus Rashford, unul dintre oamenii cheie ai lui United, s-a accidentat aseară și a trebuit să fie schimbat. Solskjaer a confirmat problemele avute de englez, care azi va efectua câteva teste, pentru a vedea cât/dacă va lipsi din echipa lui Solskjaer.
"Să sperăm că va fi bine. Genunchiul l-a deranjat iar mâine (n.r. luni) va face un RMN pentru a vedea ce e exact", a mai spus norvegianul.
Pe Manchester United o așteaptă o partidă ușoară în campionat, cu lanterna Sheffield, pe teren propriu, în timp ce Liverpool are un meci de foc la Londra, cu Tottenham. Duelul dintre Mourinho și Klopp va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player joi, de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 9-a din Premier League
ACUM 2 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, mesaj vehement după înfrângerea cu Liverpool: "Nu există alt vinovat!"
ACUM 2 ORE