Liverpool e de neoprit în Premier League. A câştigat 100 din ultimele 102 puncte puse în joc în Premier League, astfel că partida de azi, cu Southampton, avea o favorită mare în ciuda faptului că Mane, unul dintre cei mai importanţi oameni de atac ai "cormoranilor", lipsea.
Cu o singură înfrângere în ultimele 9 meciuri oficiale în toate competiţiile, oaspeţii au oferit o replică foarte bună, mai ales în prima repriză. Judecând după raportul de forţe din teren, tehnicianul de pe Anfield consideră că diferenţa de scor e mult prea mare.
"Modul în care am ştiut să citim jocul adversarei şi să schimbăm pe durata meciului a fost cheia victoriei. Southampton a jucat foarte bine, rezultatul final este unul ciudat din acest punct de vedere. Dar am meritat să câştigăm, asta clar, pentru că am creat, am pus presiune tot timpul", a spus Klopp pentru BBC.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM O ORĂ
Tehnicianul german a fost nemulţumit de modul în care a arătat echipa sa pe faza defensivă, în prima parte, însă ulterior evoluţia a fost mult mai bună, jucătorii adaptându-se perfect la ce le-a cerut stafful tehnic.
"Southampton a avut prea multe şuturi la poarta noastră, astfel că a trebuit să schimb în repriza secundă. Cu toate astea, ei au continuat să fie periculoşi pe contra-atac. Şi la 4-0 au încercat să marcheze golul de onoare, au avut atitudine şi am mare respect pentru o astfel de echipă", a mai spus Klopp.
Liverpool a ajuns la 20 de meciuri la rând în care s-a impus pe Anfield, în prima ligă engleză. O singură dată în istoria Angliei o echipă a avut o serie mai bună, pe propriul teren. Tot Liverpool, în perioada ianuarie - decembrie 1972, sub comanda legendarului Bill Shankly.
Premier League
7 super variante pentru Haaland! Echipele între care a avut de ales înainte de a semna cu City
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
IERI LA 09:47