Scoțienii scriu astăzi despre faptul că Jurgen Klopp și stafful său l-au urmărit în ultima perioadă tot mai atent pe vârful de atac al echipei lui Rangers, formație antrenată de Steven Gerrard.
Morales are o rată de goluri impresionantă, iar oficialii "cormoranilor" par convinși că tânărul columbian de 23 de ani poate fi o soluție de rezervă pentru Firmino.
Chiar dacă la Rangers joacă atacant central, fotbalistul care a marcat 44 de goluri în 82 de meciuri pentru formația care l-a transferat în această iarnă pe Ianis Hagi e extrem de polivalent. El poate juca pe orice poziție în atac, astfel că ar fi o variantă și pentru flancuri, în cazul în care Salah sau Mane ar fi indisponibili.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 6 ORE
Cu centrul de greutate jos, extrem de tehnic și rapid, Alfredo Morelos pare să fie genul de jucător care se potrivește perfect filosofiei lui Klopp. Columibanul care a strâns deja 7 selecții pentru echipa națională e conștient de faptul că e urmărit de "Regina Europei" și nu poate spera decât că va continua să aibă evoluții impresionante, care să îl aducă în elita fotbalului european.
"Cred că Liverpool e conștientă ce pot să fac. Cred că și faptul că am antrenorul pe care îl am, care a jucat toată cariera pentru Liverpool (n.r. Stevie G nu a jucat chiar toată cariera pentru "cormorani", în ultimul an de jucător profesionist mergând în MLS, la LA Galaxy), m-a ajutat. Îmi imaginez că are o grămadă de prieteni printre cei din club, de la directori sportivi, la scouteri. E o motivație suplimentară pentru mine să știu că sunt în atenția unui asemenea club, sper să o țin tot așa, să am evoluții foarte bune. Dar să așteptăm finalul sezonului, atunci se va lua o decizie", a spus Morelos, citat de thescottishsun.co.uk.
Dacă mutarea se va concretiza și va fi făcută pe suma anunțată de scoțieni, ea ar reprezenta un record all-time pentru Rangers. În prezent, cel mai scump jucător vândut de actuala formație a lui Stevie G e reprezentat de Giovanni van Bronckhorst. În 2001-2002, Wenger plătea pe fundașul stânga olandez 13,5 milioane de euro pentru a-l aduce la Arsenal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48