Scoțienii scriu astăzi despre faptul că Jurgen Klopp și stafful său l-au urmărit în ultima perioadă tot mai atent pe vârful de atac al echipei lui Rangers, formație antrenată de Steven Gerrard.
Morales are o rată de goluri impresionantă, iar oficialii "cormoranilor" par convinși că tânărul columbian de 23 de ani poate fi o soluție de rezervă pentru Firmino.
Chiar dacă la Rangers joacă atacant central, fotbalistul care a marcat 44 de goluri în 82 de meciuri pentru formația care l-a transferat în această iarnă pe Ianis Hagi e extrem de polivalent. El poate juca pe orice poziție în atac, astfel că ar fi o variantă și pentru flancuri, în cazul în care Salah sau Mane ar fi indisponibili.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Cu centrul de greutate jos, extrem de tehnic și rapid, Alfredo Morelos pare să fie genul de jucător care se potrivește perfect filosofiei lui Klopp. Columibanul care a strâns deja 7 selecții pentru echipa națională e conștient de faptul că e urmărit de "Regina Europei" și nu poate spera decât că va continua să aibă evoluții impresionante, care să îl aducă în elita fotbalului european.
"Cred că Liverpool e conștientă ce pot să fac. Cred că și faptul că am antrenorul pe care îl am, care a jucat toată cariera pentru Liverpool (n.r. Stevie G nu a jucat chiar toată cariera pentru "cormorani", în ultimul an de jucător profesionist mergând în MLS, la LA Galaxy), m-a ajutat. Îmi imaginez că are o grămadă de prieteni printre cei din club, de la directori sportivi, la scouteri. E o motivație suplimentară pentru mine să știu că sunt în atenția unui asemenea club, sper să o țin tot așa, să am evoluții foarte bune. Dar să așteptăm finalul sezonului, atunci se va lua o decizie", a spus Morelos, citat de thescottishsun.co.uk.
Dacă mutarea se va concretiza și va fi făcută pe suma anunțată de scoțieni, ea ar reprezenta un record all-time pentru Rangers. În prezent, cel mai scump jucător vândut de actuala formație a lui Stevie G e reprezentat de Giovanni van Bronckhorst. În 2001-2002, Wenger plătea pe fundașul stânga olandez 13,5 milioane de euro pentru a-l aduce la Arsenal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31