Jurgen Klopp a vorbit în conferința de presă de dinaintea etapei din Premier League în care Liverpool o va întâlni pe Tottenham, menționând faptul că nu crede că absența lui Harry Kane va însemna că partida va fi mai ușoară pentru Liverpool. Klopp a avut o reacție amuzantă când a aflat că Liverpool ar putea stabili un record absolut de puncte dupa 21 de etape.
Klopp a mai dezvăluit că Joel Matip și Xherdan Shaqiri, accidentați de ceva timp, sunt disponibili pentru această partidă. Fabinho și Dejan Lovren vor reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, în timp ce James Milner și Naby Keita vor mai lipsi minim 2 partide.
Vom întâlni o echipă bună, organizată a celor de la Tottenham, care va pune acceptul pe apărare. De obicei la un meci de pe terenul lui Tottenham mergi acolo și ei încearcă să creeze, să domine jocul. Nu sunt sigur că dacă e cineva care crede că va fi așa de această dată
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
E posibil să obții un rezultat în diferite moduri, însă nu putem fi cu siguranță 100% de ceea ce vor face ei, însă există semne. Trebuie să ne gândim la ce a făcut împotriva noastră când era la Manchester United, dar nu poate fi același lucru pentru că sunt alți jucători și noi suntem o echipă diferită.
Analiza mereu se termină destul de departe de adevăr, de realitate, pentru că nu putem știi 100% ce va fi iar ei iau propriile decizii. Dar este adevărat și în cazul nostru. Vrem să fim imprevizibili așa că vom fi, să facem lucruri de care ei nu vor fi pregătiți
Jose Mourinho este un manager de clasă mondială cu o gândire specifică, pot spune. Vrea să câștige indiferent de mod. Respect asta foarte mult. Asta înseamnă că indiferent de situația în care se află echipa lui, el încearcă să se folosească de asta. Nu vreau să creeze titluri de presă, dar nu cred că am avut un meci în ultimii 2-3 ani în care să gândesc: <<Slavă Domnului că e el antrenor și nu altcineva>>.
Tottenham - Liverpool va fi transmis în direct de Eurosport sâmbătă de la ora 19.30.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58