Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, "elevul" lui Guardiola în prima repriză: "Liverpool a arătat ca o echipă de ligă inferioară în FA Cup"

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2021 la 08:33 GMT+3

Liverpool și Manchester City au terminat la egalitate, 2-2, în derbyul finalului de săptămână în Europa. Roy Keane, fostul căpitan al lui United, a fost dezamăgit de cum a arătat echipa lui Klopp în prima repriză.

Jürgen Klopp und der FC Liverpool sind Tabellen-Zweiter

Credit imagine: SID

Liverpool a condus-o în două rânduri pe City și senzația generală, la final, a fost că lui Salah&Co le-a scăpat victoria printre degete. Totuși, dacă ne raportăm la prima repriză, "cetățenii" au fost superiori, în contextul în care și-au făcut jocul obișnuit de posesie. Formația lui Klopp a avut un singur șut spre poarta lui Ederson, "performanță" care are un singur echivalent în ultimii 5 ani pe Anfield.
CITEȘTE ȘI:

Liverpool, prea fricoasă contra lui City în prima repriză

Dacă după pauză, formația gazdă a fost mult mai curajoasă și mai prezentă în joc, în primele 45 de minute aceasta a dezamăgit. Lucru remarcat și de Roy Keane, fosta mare glorie a lui United, care nu i-a menajat deloc pe jucătorii lui Liverpool.
"Klopp țipa de pe bancă la jucători să fie curajoși. Dar e greu să fii curajos, când nu ai mingea. Cu toată istoria lui Liverpool în spate, fotbaliștii au evoluat în prima repriză ca o formație de ligă inferioară în FA Cup. Trebuia să fie mult mai agresivă, echipa a arătat timorată, nu am văzut un tackling", a explicat Roy Keane pentru Sky Sports.
Și Garry Neville, fostul mare fundaș dreapta al lui United, a fost dezamăgit de modul în care s-au comportat "cormoranii" în prima repriză. "Liverpool e într-o adevărată mizerie în acest moment", a spus fosta glorie de pe Old Trafford.
După 7 etape din Premier League, Chelsea este lider, cu 16 puncte. Liverpool, singura formație neînvinsă din campionatul Angliei, e pe doi, cu 15 puncte, cu un punct mai mult decât City și United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo