Timo Werner a fost ținta lui Klopp încă din vară, după ce Liverpool cucerise Liga Campionilor. Atunci, vârful a fost cel care a decis că ar fi mai bine să rămână încă un an la trupa din Bundesliga. Atacantul de 23 de ani s-a temut la acel moment că nu va avea postul de titular garantat pe Anfield, deși știa cât de mult l-a urmărit tehnicianul german și cât de mult îl apreciază.
În ultimele luni, s-au tot purtat discuții de principiu între părți și se părea că în vară Liverpool va face și o ofertă oficială. Doar că Chelsea, căreia i s-a ridicat interdicția la transferuri, a făcut deja o ofertă de 70 de milioane de euro, anunță The Mirror.
În acest context, liderul din Premier League e obligat să contra-atace și să egaleze oferta "albaștrilor", pentru a fi siguri că nu îl ratează. Se discută inclusiv despre posibilitatea ca atacantul să semneze de acum cu Liverpool și să rămână la Leipzig până în vară, pentru a ajuta echipa în tentativa îndrăzneață de a câștiga un titlu istoric.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 17 ORE
Werner și-a făcut deja publică poziția față de un transfer în Premier League, recunoscând că e visul său să ajungă în cel mai puternic campionat al lumii.
20 de goluri a marcat Werner în acest sezon, în 18 partide pentru Leipzig.

Klopp schimbă modulul pentru Werner

Dacă în vară a fost temător să semneze cu Liverpool, considerând că are șanse mici să prindă primul "11" al lui Klopp, între timp lucrurile s-au schimbat. În primul rând, vârful are mult mai multă încredere în propriile forțe și își dorește să facă pasul către o echipă mare, unde să câștige trofee. El a înțeles că la orice formație de acest gen concurența e acerbă și e convins că se poate face remarcat chiar și în cea mai selectă companie.
De notat că englezii deja discută despre faptul că Jurgen Klopp ar putea schimba sistemul pentru a-l integra pe Werner. Astfel, germanul se gândește la un 4-2-3-1, cu Henderson și Fabinho la închidere, iar în față trioul Salah-Firmino-Mane să îl sprijine pe Werner.
De menționat și faptul că Werner poate evolua și în ambele flancuri, chiar dacă poziția lui de bază e de atacant central. Astfel, în eventualitatea indisponibilităților lui Mane sau Salah, Werner și Firmino pot co-exista în 4-3-3, actualul modul.
Până la transferul lui Werner, Liverpool joacă azi derbyul campionatului, cu Manchester United, într-o partidă ce poate fi urmărită la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la 18:30.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 17 ORE
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 21 ORE