Timo Werner a fost ținta lui Klopp încă din vară, după ce Liverpool cucerise Liga Campionilor. Atunci, vârful a fost cel care a decis că ar fi mai bine să rămână încă un an la trupa din Bundesliga. Atacantul de 23 de ani s-a temut la acel moment că nu va avea postul de titular garantat pe Anfield, deși știa cât de mult l-a urmărit tehnicianul german și cât de mult îl apreciază.
În ultimele luni, s-au tot purtat discuții de principiu între părți și se părea că în vară Liverpool va face și o ofertă oficială. Doar că Chelsea, căreia i s-a ridicat interdicția la transferuri, a făcut deja o ofertă de 70 de milioane de euro, anunță The Mirror.
În acest context, liderul din Premier League e obligat să contra-atace și să egaleze oferta "albaștrilor", pentru a fi siguri că nu îl ratează. Se discută inclusiv despre posibilitatea ca atacantul să semneze de acum cu Liverpool și să rămână la Leipzig până în vară, pentru a ajuta echipa în tentativa îndrăzneață de a câștiga un titlu istoric.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 12 ORE
Werner și-a făcut deja publică poziția față de un transfer în Premier League, recunoscând că e visul său să ajungă în cel mai puternic campionat al lumii.
20 de goluri a marcat Werner în acest sezon, în 18 partide pentru Leipzig.

Klopp schimbă modulul pentru Werner

Dacă în vară a fost temător să semneze cu Liverpool, considerând că are șanse mici să prindă primul "11" al lui Klopp, între timp lucrurile s-au schimbat. În primul rând, vârful are mult mai multă încredere în propriile forțe și își dorește să facă pasul către o echipă mare, unde să câștige trofee. El a înțeles că la orice formație de acest gen concurența e acerbă și e convins că se poate face remarcat chiar și în cea mai selectă companie.
De notat că englezii deja discută despre faptul că Jurgen Klopp ar putea schimba sistemul pentru a-l integra pe Werner. Astfel, germanul se gândește la un 4-2-3-1, cu Henderson și Fabinho la închidere, iar în față trioul Salah-Firmino-Mane să îl sprijine pe Werner.
De menționat și faptul că Werner poate evolua și în ambele flancuri, chiar dacă poziția lui de bază e de atacant central. Astfel, în eventualitatea indisponibilităților lui Mane sau Salah, Werner și Firmino pot co-exista în 4-3-3, actualul modul.
Până la transferul lui Werner, Liverpool joacă azi derbyul campionatului, cu Manchester United, într-o partidă ce poate fi urmărită la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la 18:30.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 20 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39