"Cormoranii" au ajuns la un nivel incredibil; orice jucător al echipei ar lipsi, absența poate fi compensată fără a se simți de ceilalți fotbaliști din lot.
Ca atare, Klopp nu vrea să investească sume imense pe vedete, ci se va concentra pe aducerea unor tineri de mare perspectivă, care să poată să se tranforme în jucători world class, în 2-3 ani.
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2758484.jpg
Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 18 MINUTE
Marele pariu al tehnicianului german e Bruno Martinelli (18 ani), jucătorul brazilian transferat de Arsenal în vară pentru aproape 10 milioane de euro. Extrem de versatil, acesta poate juca în ambele flancuri, dar și ca vârf, iar potențialul lui pare nelimitat.
Deși nu a jucat foarte mult pentru "tunari", Martinelli are o rată impresionantă de goluri: 10 în 23 de meciuri pentru londonezi, în toate competițiile.
Liverpool va trebui să facă un efort fantastic din punct de vedere al banilor, astfel încât Arsenal să accepte oferta, însă Klopp pare dispus de orice sacrificiu financiar pentru a-l aduce. "Martinelli e "talentul secolului", e un atacant incredibil. Are dribling, ia deciziile corecte aproape mereu, e un fotbalist fantastic", a spus tehnicianul lui Liverpool de curând.
Dacă Martinelli va fi foarte greu de adus, având în vedere că Arsenal va face tot posibilul să îl păstreze, Saka are o șansă mult mai mare să fie transferat.
Asta și pentru că Arteta are două variante pentru flancul stâng al apărării: Sead Kolasinac și Kieran Tierney, care în prezent e accidentat.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 4 ORE