Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, gata de orice sacrificiu financiar pentru a transfera "talentul secolului" la Liverpool

Cristian Mihală

Actualizat 18/02/2020 la 12:40 GMT+2

Liverpool pare decisă să încerce în vară două transferuri care o pot ajuta să se mențină, pe termen lung, cea mai puternică echipă din lume. Bruno Martinelli și Bukayo Saka sunt doriți neapărat de Klopp, susține Football Insider.

Jürgen Klopp - Atlético Madrid vs. FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" au ajuns la un nivel incredibil; orice jucător al echipei ar lipsi, absența poate fi compensată fără a se simți de ceilalți fotbaliști din lot.
Ca atare, Klopp nu vrea să investească sume imense pe vedete, ci se va concentra pe aducerea unor tineri de mare perspectivă, care să poată să se tranforme în jucători world class, în 2-3 ani.
Gabriel Martinelli of Arsenal
Marele pariu al tehnicianului german e Bruno Martinelli (18 ani), jucătorul brazilian transferat de Arsenal în vară pentru aproape 10 milioane de euro. Extrem de versatil, acesta poate juca în ambele flancuri, dar și ca vârf, iar potențialul lui pare nelimitat.
Deși nu a jucat foarte mult pentru "tunari", Martinelli are o rată impresionantă de goluri: 10 în 23 de meciuri pentru londonezi, în toate competițiile.
Liverpool va trebui să facă un efort fantastic din punct de vedere al banilor, astfel încât Arsenal să accepte oferta, însă Klopp pare dispus de orice sacrificiu financiar pentru a-l aduce. "Martinelli e "talentul secolului", e un atacant incredibil. Are dribling, ia deciziile corecte aproape mereu, e un fotbalist fantastic", a spus tehnicianul lui Liverpool de curând.
Dacă Martinelli va fi foarte greu de adus, având în vedere că Arsenal va face tot posibilul să îl păstreze, Saka are o șansă mult mai mare să fie transferat.
Asta și pentru că Arteta are două variante pentru flancul stâng al apărării: Sead Kolasinac și Kieran Tierney, care în prezent e accidentat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo