Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Klopp i-a distrus pe patronii lui Liverpool, la TV". Mesajul care spune totul despre Super Ligă

Cristian Mihală

Publicat 20/04/2021 la 11:48 GMT+3

Gary Neville a salutat discursul lui Jurgen Klopp, care a dezvăluit că Super Liga e, în opinia sa, un proiect care nu își are rostul. În primul rând ar trebui să se țină cont de dorința fanilor, e convins neamțul.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Gary Neville și Jurgen Klopp au avut ieri un schimb dur de replici, însă fostul fundaș dreapta al lui Manchester United nu a putut să nu remarce discursul tehnicianului german de după partida cu Leeds.
Chiar dacă era într-o poziție ingrată, de exponent al unei formații care s-a "revoltat" și a aderat la Super Liga Europei, antrenorul neamț și-a susținut în continuare punctul de vedere expus anterior, conform căruia noua competiție e o greșeală. Gary Neville consideră că replicile lui Klopp, deși elegante, au venit să le arate patronilor americani ai lui Liverpoo ce greșeală uriașă tocmai au făcut.
"Jurgen Klopp a ieșit în față în această seară (n.r. marți) și a făcut-o cu mult calm și eleganță. Cred că nici nu putea să aibă o altfel de atitudine. Dar, să fim clari, prin ce a spus i-a distrus pe patronii lui Liverpool. Și a făcut-o în direct la TV. A spus clar că e împotriva Super Ligii Europei. Nu e ca și cum interpretăm noi ce cred antrenorii sau jucătorii despre acest demers, Jurgen a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă nu a fost acid sau contondent, ci a avut un discurs elegant", a explicat Gary Neville pentru Sky Sports.

Jurgen Klopp: "Super Liga este doar despre bani, despre nimic altceva"

Anterior intervenției lui Neville, Klopp spusese la BBC că jucătorii și stafful tehnic al lui Liverpool nu doar că nu au fost consultați, dar nu au fost nici măcar informați de demers.
"Am aceeași opinie despre Super Ligă (n.r. încă din 2018 tehnicianul german se declarase împotrivă). E un moment greu, oamenii nu sunt fericiți, iar eu nu sunt sub nicio formă implicat. Scopul meu a fost mereu să fac performanță în Champions League. Îmi place ideea ca West Ham, de exemplu, să poată juca acolo. Rețineți un lucru: cel mai important pentru un club sunt suporterii și echipa. Trebuie să ne asigurăm că nu se ia vreo decizie împotriva lor. Înțeleg supărarea și frustrarea fanilor în legătură cu Super Liga. Nu știu exact de ce aceste 12 cluburi au ajuns la această formulă. E mereu despre bani, despre nimic altceva", a explicat Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo