În prezent la Ross County, Connor Randall e un adevărat scouser. Născut în Liverpool, a visat mereu să îmbrace tricoul trupei de pe Anfield şi, de la 6 ani până la 20 a evolat pentru trupele de copii şi juniori ale clubului. În urmă cu 6 ani a fost promovat la prima echipă, dar a fost împrumutat. În cele din urmă, în turul stagiunii 2016-2017, Klopp l-a păstrat în lot, dorind să îi ofere o şansă.
În ianuarie 2017, apărătorul de bandă ştia că urmeasă să fie împrumutat la Heart of Midlothian, însă germanul de pe banca actualei campioane a Angliei i-a oferit şansa unui ultim meci. Randall a fost titular într-o partidă pierdută de Liverpool cu 2-1 pe teren propriu contra lui Wolves, în turul 4 al Cupei Angliei. "Lupii" erau la acel moment în Championship. La pauză, dezamăgit de evoluţia echipei, dar şi de randamentul lui Randall, Klopp a decis să îl schimbe, ceea ce a produs o mare durere în sufletul tânărului fundaş.
"Îmi amintesc ca şi cum ar fi fost ieri, ţin minte cum m-am dus în vestiar după ce am fost schimbat şi ce am simţit. Stăteam în duş şi mă simţeam ruşinat şi jenat. Am simţit că i-am dezamăgit pe toţi. Toţi prietenii mei veniseră să mă vadă, familia, ştiam că urma să mă duc să vorbesc cu ei şi mă aflam într-o situaţie foarte grea. Ţin minte că i-am evitat pe toţi şi m-am dus direct la maşină, când am ieşit din vestiar. Mă simţeam teribil, voiam doar să ajung acasă şi să rămân acolo, să nu văd pe nimeni. Trebuie să fiu sincer, a fost foarte greu, au fost cele mai puternice emoţii din viaţa mea. Am fost ruşinat, ştiam că e ultimul meu meci la Liverpool şi nu voiam ca toţi să îşi amintească faptul că am ieşit de pe scenă astfel", a spsus Randall, citat de mirror.co.uk.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE

Randall, supărat pe Klopp, dar mai ales pe el însuşi

Randall nu s-a mai întos niciodată la Liverpool, deşi a fost sub contract cu trupa de pe Anfield până în 2019, când a fost transferat definitiv de Arda Kardzhali. Acum, fundaşul evoluează pentru Ross County, formaţie din prima ligă scoţiană.
Chiar şi acum, fostul jucător al lui Liverpool nu a uitat incidentul de la ultima partidă în tricoul "cormoranilor" şi a admis că a avut moralul scăzut o bună perioadă după ce a fost schimbat de Klopp la pauza partidei cu Wolves.
"Când am ajuns la Hearts, mi-am regăsit uşor-uşor încrederea. Dar am ţinut minte acel episod mult timp, m-a marcat. Ştiu că am jucat slab, dar aveam mari speranţe. Când ţi se oferă astfel de oportunităţi, e minunat, dar e foarte greu din punct de vedere mental. E o presiune pe care nu o poţi înţelege decât când eşti pus în faţa unui astfel de meci", a mai spus Randall.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28