Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp i-a distrus visul unui fost jucător de la Liverpool: "M-am simţit ruşinat şi jenat"

Cristian Mihală

Publicat 06/12/2020 la 16:22 GMT+2

Connor Randall, fostul fundaş dreapta al lui Liverpool, a dezvăluit că Jurgen Klopp i-a afectat serios moralul, după ce l-a schimbat, acum aproape patru ani, într-un meci de Cupa Angliei.

Klopp angry

Credit imagine: Reuters

În prezent la Ross County, Connor Randall e un adevărat scouser. Născut în Liverpool, a visat mereu să îmbrace tricoul trupei de pe Anfield şi, de la 6 ani până la 20 a evolat pentru trupele de copii şi juniori ale clubului. În urmă cu 6 ani a fost promovat la prima echipă, dar a fost împrumutat. În cele din urmă, în turul stagiunii 2016-2017, Klopp l-a păstrat în lot, dorind să îi ofere o şansă.
În ianuarie 2017, apărătorul de bandă ştia că urmeasă să fie împrumutat la Heart of Midlothian, însă germanul de pe banca actualei campioane a Angliei i-a oferit şansa unui ultim meci. Randall a fost titular într-o partidă pierdută de Liverpool cu 2-1 pe teren propriu contra lui Wolves, în turul 4 al Cupei Angliei. "Lupii" erau la acel moment în Championship. La pauză, dezamăgit de evoluţia echipei, dar şi de randamentul lui Randall, Klopp a decis să îl schimbe, ceea ce a produs o mare durere în sufletul tânărului fundaş.
"Îmi amintesc ca şi cum ar fi fost ieri, ţin minte cum m-am dus în vestiar după ce am fost schimbat şi ce am simţit. Stăteam în duş şi mă simţeam ruşinat şi jenat. Am simţit că i-am dezamăgit pe toţi. Toţi prietenii mei veniseră să mă vadă, familia, ştiam că urma să mă duc să vorbesc cu ei şi mă aflam într-o situaţie foarte grea. Ţin minte că i-am evitat pe toţi şi m-am dus direct la maşină, când am ieşit din vestiar. Mă simţeam teribil, voiam doar să ajung acasă şi să rămân acolo, să nu văd pe nimeni. Trebuie să fiu sincer, a fost foarte greu, au fost cele mai puternice emoţii din viaţa mea. Am fost ruşinat, ştiam că e ultimul meu meci la Liverpool şi nu voiam ca toţi să îşi amintească faptul că am ieşit de pe scenă astfel", a spsus Randall, citat de mirror.co.uk.

Randall, supărat pe Klopp, dar mai ales pe el însuşi

Randall nu s-a mai întos niciodată la Liverpool, deşi a fost sub contract cu trupa de pe Anfield până în 2019, când a fost transferat definitiv de Arda Kardzhali. Acum, fundaşul evoluează pentru Ross County, formaţie din prima ligă scoţiană.
Chiar şi acum, fostul jucător al lui Liverpool nu a uitat incidentul de la ultima partidă în tricoul "cormoranilor" şi a admis că a avut moralul scăzut o bună perioadă după ce a fost schimbat de Klopp la pauza partidei cu Wolves.
"Când am ajuns la Hearts, mi-am regăsit uşor-uşor încrederea. Dar am ţinut minte acel episod mult timp, m-a marcat. Ştiu că am jucat slab, dar aveam mari speranţe. Când ţi se oferă astfel de oportunităţi, e minunat, dar e foarte greu din punct de vedere mental. E o presiune pe care nu o poţi înţelege decât când eşti pus în faţa unui astfel de meci", a mai spus Randall.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo