Liverpool a rescris în acest sezon istoria fotbalului. "Cormoranii" au bifat în această seară al 39 meci la rând fără înfrângere, în Premier League. În actuala stagiune, Salah&Co au obținut 64 de puncte din 66 posibile, mai mult decât orice altă formație în istoria celor mai bune 5 campionate din lume, în acest moment al sezonului. "Invincibilii" lui Arsenal au avut, spre exemplu, în sezonul încheiat fără înfrângere doar 52 de puncte în acest moment al sezonului (după 22 de meciuri jucate).
Au trecut 1001 de zile de la ultima înfrângere pe teren propriu a lui Liverpool, astfel că Jurgen Klopp nu poate fi altfel decât un antrenor fericit. Arhitectul celui mai puternic Liverpool din istorie a fost extrem de exuberant după succesul contra marii rivale.
"Simt o mare ușurare după acest meci. Sunt extrem de mulțumit de modul în care am jucat timp de 85-90% din partidă. Am fost magnifici. Am dominat un adversar redutabil, cu precădere în prima repriză. Energia pe care am pus-o în această confruntare a fost una incredibilă", a spus Klopp la final.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 3 ORE

Liverpool - Manchester United | Klopp a lăudat rivala

Tehnicianul german a lăudat și modul în care United a reușit să revină în meci, după seria de ocazii ratate de echipa sa. Pe final, "diavolii" au presat, Liverpool fiind pentru prima oară după mult timp pusă într-o situație delicată pe teren propriu.
"Într-o zi normală, am fi înscris de trei ori în prima repriză și de câteva ori în debutul părții secunde, până prim minutul 65. Am avut ocazii clare. Apoi, United a arătat că are calitate, a jucat un fotbal bun și a trebuit să ne retragem. Am făcut câteva greșeli, astfel că meciul a fost deschis până la final. Apoi, am marcat un gol minunat, minunat...a fost o senzație incredibilă", a concluzionat Klopp.
Klopp a părăsit în această seară Anfield acompaniat de corul de suporteri ai "cormoranilor" care au cântat "Vom câștiga titlul".
După victoria din această seară, Liverpool nu mai are vreo emoție în lupta pentru titlu. Doar o minune ar putea să îi oprească pe "cormorani" din drumul spre primul titlu după o pauză de 30 de ani. În acest moment, formația lui Klopp are un avans de 16 puncte față de Manchester City, ocupanta locului secund. În plus, Salah&Co au un meci în minus (partida cu West Ham a fost amânată pentru ca "Regina Europei" să participe la Campionatul Mondial al Cluburilor).

Rezultatele etapei în Premier League

  • Arsenal - Sheffield United 1-1
  • Brigton - Aston Villa 1-1
  • Manchester City - Crystal Palace 2-2
  • Norwich - Bournemouth 1-0
  • Southampton - Wolves 2-3
  • West Ham - Everton 1-1
  • Newcastle - Chelsea 1-0
  • Burnley - Leicester 2-1
  • Liverpool - Manchester United 2-0
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp îi cere lui Salah să fie concentrat la Paris! Ce a spus despre "răzbunarea" egipteanului
ACUM 8 ORE