Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, încântat Curtis Jones după Liverpool - Villa: "E o bijuterie, ne vom distra grozav cu el"

Cristian Mihală

Publicat 05/07/2020 la 21:19 GMT+3

Jurgen Klopp nu a avut prea multe motive de bucurie după partida cu Villa, dar a ținut să vorbească la superlativ despre Curtis Jones, care a marcat primul său gol în campionat pentru Liverpool.

Klopp, încântat de Curtis Jones

Credit imagine: PA Sport

"Cormoranii" s-au chinuit cu una dintre codașele clasamentului, scorul de 2-0 fiind stabilit abia în minutul 90, de Curtis Jones (19 ani).
Acesta abia și-a pus semnătura pe un nou contract cu Liverpool, valabil până în 2025, iar Klopp e convins că mijlocașul va deveni în viitor o piesă de bază în angrenajul său.
"Acest băiat e o bijuterie. Tocmai a semnat prelungirea contractului cu noi și acum a marcat primul său gol. Ne vom distra grozav cu el în echipă", a spus Klopp la finalul partidei cu Villa.

Curtis Jones, cel mai tânăr marcator al lui Liverpool din 2017

La 19 ani și 157 de zile, Curtis Jones e cel mai tânăr jucător care să înscrie un gol pentru Liverpool în ultimii doi ani ani și jumătate. În decembrie 2017, Trent-Alexander Arnold abia împlinise 19 ani când a marcat pentru "cormorani", setând recordul de precocitate pentru ultimii ani.
Jones a marcat al 300-lea gol al "cormoranilor" pe Anfield sub comanda lui Klopp; totul, în doar 127 partide.
Liverpool e neînvinsă în ultimele 57 de partide pe Anfield, în Premier League. "Cormoranii" au obținut doar victorii în ultimele 24 de confruntări jucate pe teren propriu în campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo