Liverpool a pierdut meciul cu Aston Villa într-o manieră categorică. Elevii lui Jurgen Klopp au cedat cu 7-2 în fața băieților lui Dean Smith, iar încrederea "Cormoranilor" s-ar fi crezut că este puternic zdruncinată. Totuși, Jurgen Klopp, care a sărbătorit 5 ani pe Anfield, spune că nu se pune problema de așa ceva. Germanul are încredere că elevii lui vor face o treabă bună pe Goodison Park, în cadrul etapei a 5-a din Premier League, în ciuda faptului că întâlnesc o echipă foarte puternică.
Partea bună este că sunt îndeajuns de experimentat cât să rămân calm în astfel de situații. Nu că nu m-ar interesa, dimpotrivă, dar nu judec prea mult prestațiile noastre anterioare, însă știm că sunt câteva lucruri pe care trebuie să le schimbăm. Provocarea noastră este acum să le ofer cea mai bună informație, pentru că ne-am antrenat împreună o singură dată. Dar avem la dispoziție două zile și cred că vom fi pregătiți pentru derby-ul cu Everton.
Everton este o echipă foarte bună, la fel și antrenorul. Când mă gândesc la Carlo Ancelotti, nu cred că este un secret că îl respect enorm, ca persoană, ca antrenor. Este un om minunat, ca să fiu sincer. Am știut din prima zi când am auzit că a semnat cu Everton că va fi o mare provocare pentru oricine-l întâlnește. Iar acum cred că au făcut o treabă minunată cu transferurile. Au adus exact jucătorii de care aveau nevoie pentru a îmbunătăți o echipă de fotbal care era deja destul de bună.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Nu sunt deloc surprins de modul în care ei joacă. Calvert-Lewin de pildă este un jucător care are tot ce-i trebuie pentru a fi unul dintre cei mai buni. Are viteză, are putere, are dorință, tehnic vorbind este foarte bun. În ziua meciului trebuie să ne asigurăm că facem totul cum trebuie pentru a ne spori șansele. E adevărat, Liverpool nu a jucat foarte bine în ultimele meciuri, dar tot trebuie să încercăm să câștigăm. Știm foarte bine cât de important este pentru suporterii noștri să câștigăm și vom face tot ce putem pentru a reuși.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Everton - Liverpool | Interviu Jurgen Klopp

Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30