Werner a fost o țintă pentru Klopp încă din vara trecută, dar atunci tânărul atacant a preferat să mai rămână un an la Leipzig, conștient că nu poate fi o soluție încă în primul "11" al lui Liverpool, în condițiile în care "Regina Europei" dispune de un trident de vis în ofensivă: Salah, Firmino, Mane.
Werner a continuat să evolueze la cel mai înalt nivel în Bundesliga și în Champions League, iar în această vară se părea că va ajunge în Premier League. Așa se va și întâmpla, doar că destinația nu e cea anticipată: vârful s-a înțeles cu Chelsea, care va plăti clauza de reziliere.
Intervievat aseară de Sky Germania, Klopp a fost întrebat despre Werner, fotbalist pe care îl urmărește de mult și pe care și l-a dorit enorm. Liverpool are mici probleme financiare și va fi forțată să renunțe la câțiva jucători care nu intrau în planurile staffului tehnic, astfel că de achiziții costisitoare nu poate fi vorba. Totuși, tehnicianul de pe Anfield a încercat să fie diplomat și a oferit un răspuns în consecință, atunci când a fost întrebat de Werner.
Cupa Mondială FIFA
Primul "11" al accidentaților care lipsesc de la Campionatul Mondial! Unde ar ajunge această echipă?
15/11/2022 LA 17:03
"Timo Werner este un jucător grozav, Kai Havertz la fel. Dar sunt o mulțime de jucători buni în lume", a spus Klopp pentru Sky Germania.

Timingul nu a fost potrivit pentru ca Liverpool să îl transfere pe Werner

Văzând că evită să vorbească concret despre ratarea transferului lui Werner, tehnicianului lui Liverpool i s-a mai pus o întrebare la obiect, legată de dorința sa de a-l transfera pe starul lui Werner. Și de această dată antrenorul viitoarei campioane a Angliei a refuzat să dea un răspuns clar, însă a lăsat de înțeles că s-a consolat cu gândul că îl va rata pe jucătorul care ocupă locul 3 în clasamentul pentru "Gheata de Aur".
"Totul trebuie să conveargă, vorbim de timpul potrivit, de oportunitate, e nevoie să se alinieze lucrurile. Acum șase sau șapte săptămâni nici nu știam dacă vom mai juca fotbal în acest an", a fost răspunsul diplomat al lui Klopp.
Liverpool mai are nevoie de șase puncte din ultimele 9 partide din Premier League pentru a deveni campionii Angliei. În direct la Eurosport 1, "cormoranii" ar putea cuceri titlul încă de pe 21 iunie, în derbyul cu Everton, dacă Arsenal o va învinge pe City în prima zi de după reluarea campionatului (17 iunie).

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02