"Cormoranii" vor obține titlul în Anglia după o pauză de 30 de ani, dar ieșirea prematură din Champions League, unde au fost eliminați de Atletico și criza generată de coronavirus vor crea mari probleme pentru viitoarea campanie de achiziții.
Klopp îi pierde pe Lallana și Shaqiri, care au refuzat să își prelungească înțelegerile, în dorința de a merge undeva unde să joace constant, iar acum va trebui să se acomodeze cu gândul că l-a pierdut și pe Werner, care s-a înțeles cu Chelsea, după ce "albaștrii" au fost de acord să îi plătească lui Leipzig clauza de reziliere.

Klopp vrea contracte noi și îmbunătățite pentru Van Dijk și Alisson

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 14 ORE
Tehnicianul german nu își face probleme pentru viitor, știind că are un lot extrem de puternic, care poate să facă față pe mai multe planuri, dar vrea neapărat ca jucătorii săi să aibă tot confortul necesar și să își canalizeze toată atenția pe fotbal. Astfel, potrivit The Independent, Klopp le-a transmis oficialilor că vrea ca Van Dijk și Alisson să semneze noi contracte.
Interesant e că fundașul care a terminat pe locul secund în clasanmentul pentru Balonul de Aur are contractul scadent în 2023, în timp ce portarului brazilian îi expiră înțelegerea în 2024. Dar antrenorul german consideră că aceștia sunt instrumentali pentru performanțele lui Liverpool și, pe lângă faptul că îi vrea la echipă pentru o perioadă și mai îndelungată, vrea să îi răsplătească prin contracte superioare.
Liverpool mai are nevoie de șase puncte din ultimele 9 partide din Premier League pentru a deveni campionii Angliei. În direct la Eurosport 1, "cormoranii" ar putea cuceri titlul încă de pe 21 iunie, în derbyul cu Everton, dacă Arsenal o va învinge pe City în prima zi de după reluarea campionatului (17 iunie).
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47
Premier League
"Liverpool încă mai poate câștiga titlul în Anglia!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător
16/09/2022 LA 11:06