Este pentru a patra oară când tehnicianul neamț primește această distincție. S-a mai întâmplat la începutul sezonului, în august și septembrie, precum și în luna noiembrie. În luna decembrie, trupa de pe Anfield a câștigat toate cele 5 meciuri din campionat, împotriva lui Everton (5-2), Bournemouth (0-3), Watford (2-0), Leicester (0-4) și Wolves (1-0).
Podiumul ierarhiei celor mai buni antrenori din decembrie a fost completat de Nigel Pearson (Watford) și Ole Gunnar Solskjaer (Manchester United).
Grație performanței din decembrie, Klopp a ajuns la 7 distincții de cel mai bun manager al lunii, de când neamțul se află pe banca lui Liverpool.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 2 ORE

Alexander-Arnold, cel mai bun jucător din decembrie

Fundașul lui Liverpool a avut parte de o nouă serie de evoluții impresionante luna trecută. Un gol și 3 assist-uri a reușit Alexander-Arnold pentru "cormorani" în Premier League, ajutând formația lui Klopp să încheie 4 partide fără gol primit. Tot un jucător de la Liverpool a câștigat premiul și în luna noiembrie: Sadio Mane.
Liverpool este lider în Premier League, după 20 de etape. "Formația" de pe Anfield Road se află la 13 puncte deasupra urmăritoarei Leicester. Următorul meci al lui Liverpool va fi mâine, de la ora 19:30, pe terenul lui Spurs.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38