Gerard Houllier a fost o legendă a fotbalului din Hexagon, însă și Liverpool îl consideră un personaj marcant în istoria clubului. Nici nu ar avea cum să fie altfel, în contextul în care acesta a condus clubul în perioada 1998-2004. În stagiunea 2000-2001, "cormoranii" au câștigat, cu el la timonă, 5 trofee (FA Cup, Cupa Ligii, Cupa UEFA, Charity Shield și Supercupa Europei) și mulți îl văd arhitectul formației care în 2005 cucerea Liga Campionilor, după finala istorică de la Istanbul, cu Milan.

Houllier, alături de Klopp: sfaturi pentru a avea succes la Liverpool

Jurgen Klopp a vorbit, înainte de partida cu Tottenham, despre relația specială pe care a avut-o cu tehnicianul francez și a dezvăluit cum acesta ajunsese să îi fie un adevărat sfătuitor din taină.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
"L-am întâlnit cu puțin timp înainte să vin la Liverpool, dar îl știam puțin dinainte, ne mai întâlnisem. Când am sosit pe Anfield, unul din primele mesaje pe care le-am primit a fost de la Houllier. Nici nu știu de unde făcuse rost de numărul meu. Lucrase la multe cluburi, îi știam bine cariera, dar modul în care a descris-o pe Liverpool m-a făcut să înțeleg că se stabilise o legătură specială între el și această echipă. M-a sprijinit din prima clipă și am continuat să facem schimb de mesaje. După meciurile mari, după înfrângeri sau victorii, mereu îmi dădea mesaje și mă sfătuia. Aici ai făcut bine, aici ai greșit, îmi spunea părerea lui. Mereu foarte politicos, mereu cu blândețe. Îi simt lipsa deja. De un lucru vă asigur: nu va fi uitat niciodată la Liverpool", a spus Klopp, citat de Mirror.
Pentru Klopp urmează unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Liverpool primește miercuri, de la ora 22:00, vizita liderului Tottenham. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53