Alex Oxlade-Chamberlain este un jucător extrem de ghinionist când vine vorba de accidentări. Din 2018 și până în prezent, mijlocașul de 26 de ani a suferit nu mai puțin de 3 accidentări, printre care una care l-a ținut departe de teren aproape un an de zile.
La decernarea trofeului de aseară, camerele l-au surprins pe Ox cu cârje, semn că accidentarea nu a fost deloc ușoară. Pe site-ul oficial al lui Liverpool a fost publicată prima declarație a lui Jurgen Klopp în privința accidentării fotbalistului venit în urmă cu 2 ani și jumătate de la Arsenal:
"Astăzi am avut parte de un alt meci dificil, în care jucătorii au alergat mult și au muncit din greu. Am văzut reluarea cu accidentarea lui Ox ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat mai exact. Am vorbit cu el mai devreme și părea ok. Evident, ceva s-a întâmplat cu glezna sa. Vom vedea ce decid medicii în zilele următoare. Poate fi vorba de o ruptură sau o entorsă, momentan nu putem să știm 100%. Din păcate, Ox are mult ghinion când vine vorba de accidentări.", a spus Jurgen Klopp la finalul meciului cu Flamengo.
Premier League
Premier League 2021/22: Liverpool | Echipa lui Klopp vrea al doilea titlu în 3 ani
27/07/2021 LA 10:45

Oxlade-Chamberlain, 3 goluri în Champions League

Alex Oxlade-Chamberlain a început foarte bine actualul sezon, iar în 21 de apariții a reușit să înscrie 5 goluri. Mijlocașul cotat la 35 milioane de euro a reușit 3 goluri în cele două meciuri contra lui Genk, din grupele UEFA Champions League, impresionând prin execuțiile sale fantastice.
Liverpool se întoarce acum la meciurile din Premier League, după aventura de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Următorul meci al "cormoranilor" va fi pe 26 decembrie, de Boxing Day, împotriva lui Leicester.
Premier League
A doua plecare din lotul lui Klopp! Şi-a dat acceptul să se transfere la "prietena" lui Liverpool
07/05/2021 LA 08:54
Premier League
Jurgen Klopp face curățenie! Trei jucători importanți pleacă, în această vară, de la Liverpool
20/03/2021 LA 05:18