În acest moment, "cormoranii" sunt într-o situație destul de ingrată. Conducerea nu vrea să cheltuie bani pe transferuri până nu vor pleca fotbaliștii care nu intră în planurile lui Klopp, astfel că nu vom asista la mari schimbări în lotul campioanei din Premier League. Clubul pierde 2 milioane euro/meci jucat pe Anfield (bilete și merchandising), iar situația financiară e afectată și de faptul că Liverpool a fost eliminată încă din optimile Ligii.
Totuși, din stagiunea viitoare e de așteptat ca bugetul să fie din nou pe plus, astfel că staff-ul tehnic își va permite să achiziționeze jucătorii doriți.

Zakaria, ca și transferat la Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Și Klopp s-a decis deja. Bild anunță că Liverpool și Borussia Monchengladbach sunt foarte aproape să bată palma pentru aducerea lui Denis Zakaria, din vara anului viitor. Suma va fi una impresionantă, peste 40 de milioane de euro.
Klopp îl urmărește pe mijlocașul central (care poate juca și pe postul de închizător) de mult timp, iar Liverpool va beneficia de faptul că nemții nu îl vor putea ține dincolo de vara viitoare. Lui Zakaria îi expiră contractul în 2022, astfel că dacă nu îl va ceda în vara anului viitor, Gladbach riscă să îl piardă gratis.
Zakaria a ajuns în Bundesliga în 2017 și a bifat deja 96 de meciuri în tricoul lui Monchengladbach. Internațional elveția, fotbalistul cu origini congoleze a bifat 28 de selecții pentru naționala "țării cantoanelor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet!
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25