Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, primul transfer pentru sezonul 2021-2022. Zakaria, marele pariu al germanului, la Liverpool

Cristian Mihală

Publicat 14/09/2020 la 12:50 GMT+3

Liverpool are probleme financiare și nu e foarte activă în această perioadă de mercato, însă Jurgen Klopp e aproape să rezolve o mutare pentru sezonul 2021-2022. Bild anunță că trupa de pe Anfield și Borussia Monchengladbach sunt aproape să bată palma pentru Denis Zakaria.

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach (Achraf Hakimi, Denis Zakaria)

Credit imagine: Getty Images

În acest moment, "cormoranii" sunt într-o situație destul de ingrată. Conducerea nu vrea să cheltuie bani pe transferuri până nu vor pleca fotbaliștii care nu intră în planurile lui Klopp, astfel că nu vom asista la mari schimbări în lotul campioanei din Premier League. Clubul pierde 2 milioane euro/meci jucat pe Anfield (bilete și merchandising), iar situația financiară e afectată și de faptul că Liverpool a fost eliminată încă din optimile Ligii.
Totuși, din stagiunea viitoare e de așteptat ca bugetul să fie din nou pe plus, astfel că staff-ul tehnic își va permite să achiziționeze jucătorii doriți.

Zakaria, ca și transferat la Liverpool

Și Klopp s-a decis deja. Bild anunță că Liverpool și Borussia Monchengladbach sunt foarte aproape să bată palma pentru aducerea lui Denis Zakaria, din vara anului viitor. Suma va fi una impresionantă, peste 40 de milioane de euro.
Klopp îl urmărește pe mijlocașul central (care poate juca și pe postul de închizător) de mult timp, iar Liverpool va beneficia de faptul că nemții nu îl vor putea ține dincolo de vara viitoare. Lui Zakaria îi expiră contractul în 2022, astfel că dacă nu îl va ceda în vara anului viitor, Gladbach riscă să îl piardă gratis.
Zakaria a ajuns în Bundesliga în 2017 și a bifat deja 96 de meciuri în tricoul lui Monchengladbach. Internațional elveția, fotbalistul cu origini congoleze a bifat 28 de selecții pentru naționala "țării cantoanelor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo