După ce a evitat mai multe întrebări cu privire la comentariile lui Guardiola despre Mane, Klopp a bătut un apropo despre faulturile tactice comise de echipa spaniolului, înainte de derby-ul Liverpool – Manchester City, transmis în direct pe Eurosport 1, duminică de la 18:30.
Deși a insistat că nu dorește să vorbească despre meci, Klopp a afirmat: ”Nu sunt sigur dacă vreau să torn gaz pe foc. Nu sunt interesat de astfel de lucruri”.
”Promit să nu menționez faulturile tactice. Poate a fost prea mult și că am spus asta, dar este singurul lucru pe care îl voi spune”, a declarat Klopp.
Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 14 MINUTE
Atât Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, cât și Manuel Pellegrini, antrenorul lui West Ham, au acuzat City că face multe faulturi tactice.
Când a fost întrebat dacă Guardiola a făcut comentariile despre Mane intenționat chiar înainte de meci, Klopp a răspuns: ”Nu am idee. Eu sunt întrebat la fel de mult de Man City? Nu știu”.
https://i.eurosport.com/2019/11/04/2710377.jpg
”Nu înțeleg genul acesta de lucruri. Creierul meu nu este destul de mare pentru a mă gândi și la altă echipă. Am destule la care trebuie să mă gândesc și să gestionez toate aceste situații. Mă concentrez doar pe meciul cu Genk, apoi putem vorbi despre Manchester City”, a afirmat Klopp.
Guardiola a afirmat după meciul cu Southampton că Mane are obiceiul de a simula: ”Uneori Mane simulează, alteori marchează un gol extraordinar în ultimul minut”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 4 ORE