Gary Neville, fost fundaș la Manchester United și actualmente analist de televiziune, și-a exprimat opiniile privind felul în care a fost afectat fotbalul de pandemia de coronavirus. Neville s-a arătat îngrijorat privind planurile de revenire ale Premier League iar săptămâna aceasta a cerut ca reluarea sezonului să fie amânată pentru iulie.
Acest lucru ar întârzia momentul în care Liverpool va fi declarată oficial campioană, cormoranii mai având nevoie de doar șase puncte pentru a-și asigura primul loc când meciurile vor reveni cu porțile închise. Și după ce l-a ascultat pe Neville exprimându-și opiniile, Klopp a decis să arunce și el o replică acidă la adresa fostului fundaș englez, mai degrabă în glumă.
”Nu am învățat mare lucru în carantină, în afara faptului că Gary Neville are o opinie despre absolut orice”, a afirmat Klopp, râzând, pentru BBC. ”Este incredibil”, a adăugat el.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Vorbind despre perioada petrecută în carantină, Klopp a afirmat: ”Știu că pot gestiona astfel de situații pentru că am mai fost în poziții grele. Sunt mândru de cum ne-am descurcat ca societate”.
”Noi ca oameni nu suntem perfecți, facem greșeli, dar cred că acum am înțeles mai mult ca niciodată că suntem conectați unul cu celălalt. Asta este bine”, consideră Klopp.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11