Fotbal
Premier League

Klopp: "Să înțeleg că habar nu am să mă îmbrac?". Lecție dată de german: fotbalul e singura oglindă

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jurgen Klopp, poate cel mai bun antrenor din lume în momentul actual

Credit imagine: SID

DeCristian Mihala
22/05/2020 la 08:22

Jurgen Klopp a participat la o întâlnire pe Zoom, în care s-a vorbit despre dezvoltare personală și despre încrederea în sine. Tehnicianul lui Liverpool este de părere că modul în care arăți nu reflectă personalitatea ta.

Un tehnician extrem de carismatic, germanul e considerat unul dintre cei mai la modă tehnicieni, reușind cu Liverpool performanțe unice. Totuși, moda în sensul ei bază nu îl interesează prea mult pe neamț, care a recunoscut că are lacune la capitolul vestimentar.

În momentul în care unul dintre interlocutori i-a spus că "nu are un look tradițional, fiind extrem de excentric cu ținutele sale", Klopp a admis că preferă treningurile în detrimentul unor ținute "office".

Fotbal

#DORdeSPORT. 15 ani de la "Miracolul de la Istanbul": cea mai frumoasă revenire într-o finală de UCL

ACUM 17 ORE

"Să înțeleg, printre rânduri, că habar nu am să mă îmbrac?", a glumit Klopp, pentru ca apoi să explice faptul că nu a pus niciodată preț pe aparențe. "Fotbalul este oglinda sufletului. Am fost jucător, apoi a doua zi am devenit antrenor. În vestiarul lui Mainz era un costum al fostului tehnician, nici măcar nu mă încăpea. Am fost mereu interesat și focusat pe meciuri, nu m-a interesat cum arăt sau în ce mă îmbrac. Știu că nu e prea cool, având în vedere că avem o asemenea expunere. Când am ajuns la Dortmund, mi-am zis: "Trebuie să schimb ceva". Am înmcercat costum, apoi jeanși și tricou, dar nu m-am simțit confortabil deloc", a mai spus tehnicianul "cormoranilor", citat de The Guardian.

Guardiola, exemplu pentru Klopp din punct de vedere al ținutelor

Deși e conștient că el însuși nu poate fi un etalon din punct de vedere al vestimentației, Klopp și-a exprimat admirația pentru Guardiola din acest punct de vedere. Totuși, ținutele nu ar trebui să aibă un rol atât de important, în meseria de antrenor mult mai important fiind modul în care te documentezi, capacitatea de a te face înțeles în fața elevilor și talentul de a-i capacita pe aceștia la maximum.

"Cel mai bine îmbrăcat manager e cu siguranță Pep Guardiola. Tot ce poartă i se potrivește perfect. Nu trebuie să fie neapărat un costum, mă refer și la hainele casual, vin "ca și turnate" pe el. Dar eu sunt de părere că fiecare trebuie să fie el însuși. Lui Pep i se potrivește orice, dar eu nu sunt făcut pentru modă. Știu că sunt un model pentru mulți ca antrenor, dar vreau să fiu judecat pentru ce fac în meseria mea, nu pentru cum mă îmbrac", a mai spus Klopp.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Şansă nesperată pentru Loris Karius. Unde va evolua din sezonul viitor

IERI LA 16:46
Champions League

Rezultate Edge Health: Câţi oameni au murit în Liverpool de COVID19, din cauza partidei cu Atletico

IERI LA 12:36
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueLiverpool
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 6 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe