Un tehnician extrem de carismatic, germanul e considerat unul dintre cei mai la modă tehnicieni, reușind cu Liverpool performanțe unice. Totuși, moda în sensul ei bază nu îl interesează prea mult pe neamț, care a recunoscut că are lacune la capitolul vestimentar.
În momentul în care unul dintre interlocutori i-a spus că "nu are un look tradițional, fiind extrem de excentric cu ținutele sale", Klopp a admis că preferă treningurile în detrimentul unor ținute "office".
"Să înțeleg, printre rânduri, că habar nu am să mă îmbrac?", a glumit Klopp, pentru ca apoi să explice faptul că nu a pus niciodată preț pe aparențe. "Fotbalul este oglinda sufletului. Am fost jucător, apoi a doua zi am devenit antrenor. În vestiarul lui Mainz era un costum al fostului tehnician, nici măcar nu mă încăpea. Am fost mereu interesat și focusat pe meciuri, nu m-a interesat cum arăt sau în ce mă îmbrac. Știu că nu e prea cool, având în vedere că avem o asemenea expunere. Când am ajuns la Dortmund, mi-am zis: "Trebuie să schimb ceva". Am înmcercat costum, apoi jeanși și tricou, dar nu m-am simțit confortabil deloc", a mai spus tehnicianul "cormoranilor", citat de The Guardian.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
ACUM O ORĂ

Guardiola, exemplu pentru Klopp din punct de vedere al ținutelor

Deși e conștient că el însuși nu poate fi un etalon din punct de vedere al vestimentației, Klopp și-a exprimat admirația pentru Guardiola din acest punct de vedere. Totuși, ținutele nu ar trebui să aibă un rol atât de important, în meseria de antrenor mult mai important fiind modul în care te documentezi, capacitatea de a te face înțeles în fața elevilor și talentul de a-i capacita pe aceștia la maximum.
"Cel mai bine îmbrăcat manager e cu siguranță Pep Guardiola. Tot ce poartă i se potrivește perfect. Nu trebuie să fie neapărat un costum, mă refer și la hainele casual, vin "ca și turnate" pe el. Dar eu sunt de părere că fiecare trebuie să fie el însuși. Lui Pep i se potrivește orice, dar eu nu sunt făcut pentru modă. Știu că sunt un model pentru mulți ca antrenor, dar vreau să fiu judecat pentru ce fac în meseria mea, nu pentru cum mă îmbrac", a mai spus Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 2 ORE