Un tehnician extrem de carismatic, germanul e considerat unul dintre cei mai la modă tehnicieni, reușind cu Liverpool performanțe unice. Totuși, moda în sensul ei bază nu îl interesează prea mult pe neamț, care a recunoscut că are lacune la capitolul vestimentar.
În momentul în care unul dintre interlocutori i-a spus că "nu are un look tradițional, fiind extrem de excentric cu ținutele sale", Klopp a admis că preferă treningurile în detrimentul unor ținute "office".
"Să înțeleg, printre rânduri, că habar nu am să mă îmbrac?", a glumit Klopp, pentru ca apoi să explice faptul că nu a pus niciodată preț pe aparențe. "Fotbalul este oglinda sufletului. Am fost jucător, apoi a doua zi am devenit antrenor. În vestiarul lui Mainz era un costum al fostului tehnician, nici măcar nu mă încăpea. Am fost mereu interesat și focusat pe meciuri, nu m-a interesat cum arăt sau în ce mă îmbrac. Știu că nu e prea cool, având în vedere că avem o asemenea expunere. Când am ajuns la Dortmund, mi-am zis: "Trebuie să schimb ceva". Am înmcercat costum, apoi jeanși și tricou, dar nu m-am simțit confortabil deloc", a mai spus tehnicianul "cormoranilor", citat de The Guardian.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
IERI LA 15:58

Guardiola, exemplu pentru Klopp din punct de vedere al ținutelor

Deși e conștient că el însuși nu poate fi un etalon din punct de vedere al vestimentației, Klopp și-a exprimat admirația pentru Guardiola din acest punct de vedere. Totuși, ținutele nu ar trebui să aibă un rol atât de important, în meseria de antrenor mult mai important fiind modul în care te documentezi, capacitatea de a te face înțeles în fața elevilor și talentul de a-i capacita pe aceștia la maximum.
"Cel mai bine îmbrăcat manager e cu siguranță Pep Guardiola. Tot ce poartă i se potrivește perfect. Nu trebuie să fie neapărat un costum, mă refer și la hainele casual, vin "ca și turnate" pe el. Dar eu sunt de părere că fiecare trebuie să fie el însuși. Lui Pep i se potrivește orice, dar eu nu sunt făcut pentru modă. Știu că sunt un model pentru mulți ca antrenor, dar vreau să fiu judecat pentru ce fac în meseria mea, nu pentru cum mă îmbrac", a mai spus Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39