Klopp și Guardiola au fost incluși în Hall of Fame, pe o listă din care fac parte mai mulți antrenori legendari din istoria fotbalului din Anglia, printre care se numără Sir Bobby Robson, Arsene Wenger, Sir Alex Ferguson și Brian Clough.
Cei doi manageri care se luptă și în acest an pentru titul de campioană în Premier League, pe banca lui Liverpool și Manchester City, au fost premiați de Sir Alex Ferguson și Gareth Southgate, într-o gală la care au participat nume mari din fotbalul britanic.
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726459.jpg
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM UN MINUT

Klopp: "Este un moment special, sunt foarte mândru"

"Este ceva incredibil. Când am auzit prima oară că voi primi premiul, nu mi-a venit să cred. Mă aflu în Anglia de patru ani și trebuie să recunosc că m-am bucurat de fiecare clipă la maximum. Am văzut numele antrenorilor care au fost primit această distincție de-a lungul anilor și sunt foarte mândru că mă aflu printre ei. Este un moment special pentru mine, ceva impresionant.", a spus Klopp, care a câștigat trofeul UEFA Champions League cu Liverpool în această vară.

Guardiola: "Să fiu aici reprezintă un privilegiu"

"Cred că toți cei care am fost incluși pe această listă am făcut-o datorită cluburilor extraordinare pe care le antrenăm. Și, bineînțeles, datorită jucătorilor fanastici pe care îi avem la dispoziție. Este un adevărat privilegiu pentru mine și pentru întreaga mea carieră. Pentru mine, să fiu aici înseamnă enorm și, cu siguranță, mă va ajuta să fiu mult mai motivat de acum încolo.", a declarat și Guardiola, campion en-titre în Premier League, pe banca lui Manchester City.
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726458.jpg
Liverpool și Manchester City se luptă și în acest sezon pentru titlul de campioană în Anglia. După 13 etape, "cormoranii" sunt lideri în Premier League, cu 8 puncte deasupra locului secund, ocupat de Leicester. Manchester City se află pe 3, cu 28 de puncte. Cele două rivale, care s-au luptat pentru trofeu până în ultima etapă a sezonului trecut, s-au întâlnit recent, pe Anfield. Liverpool s-a impus cu 3-1 și continuă seria invincibilă din campionat, cu 12 victorii și un singur egal.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08