Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp şi Xavi nu şi-au ascuns dezamăgirea faţă de transferul lui Haaland la Manchester City

Cristian Mihală

Publicat 11/05/2022 la 11:28 GMT+3

Liverpool şi Barcelona au jucat aseară, astfel că primii doi mari tehnicieni care şi-au dat cu părerea despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City au fost Jurgen Klopp şi Xavi.

Erling Braut Haaland - die Zukunft liegt in Manchester

Credit imagine: Imago

După ce în perioada de mercato din vara trecută City a plătit peste 100 de milioane de euro pentru Grealish, fotbalist care încă nu a convins pe deplin, oficialii de pe Etihad au mai făcut un efort financiar enorm pentru a-l aduce sub comanda lui Guardiola pe unul dintre cei mai buni golgheteri din ultimii 2-3.
Erling Haaland e noul jucător al campioanei Angliei, care îşi declară încă de pe acum dorinţa de a face dubla istorică Liga Campionilor - campionat, în stagiunea viitoare. După succesul lui Liverpool cu Aston Villa, scor 2-1, la Birmingham, Klopp a fost întrebat despre super-mutarea realizată de rivală.
Germanul a recunoscut că City a dat o adevărată lovirută pe piaţa transferurilor, dar a lăsat de înţeles că trupa lui Pep era oricum extrem de puternică, astfel că datele problemei nu se schimbă fundamental.
"Au un stil specific şi cred că Haaland va marca multe goluri pentru că este o bestie. A avut câteva accidentări, dar îşi va reveni complet şi va marca foarte mult. Din păcate pentru noi, este un transfer foarte bun, dar Manchester City nu este o echipă care să câştige meciuri datorită unui singur jucător", a declarat Jurgen Klopp, după victoria lui Liverpool cu Aston Villa.
CITEŞTE ŞI:

Xavi, dezamăgit că Haaland nu a ajuns la Barcelona

Şi Barcelona a jucat aseară (3-1 pe Camp Nou, cu Celta), astfel că Xavi a fost întrebat la conferinţa de presă de după partidă despre mutarea anului în fotbalul mondial.
Tehnicianul catalanilor l-a dorit enorm pe Haaland la Barcelona şi, la un moment dat, se părea că există şanse să se ajungă la un acord. Nu a fost cazul, City respectând toate dorinţele agenţilor norvegianului şi oferindu-i starului de 21 de ani un salariu de 375.000 de lire/săptămână. În consecinţă, antrenorul blaugrana nu a putut decât să încerce să mascheze dezamăgirea, făcând trimitere la bugete.
"Este păcat, nu suntem capabili să concurăm cu ei", a spus Xavi, citat de Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo