Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp știe ce atacant vrea pe Anfield în această vară! Pe cine va încerca să transfere Liverpool

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/04/2021 la 14:48 GMT+3

Liverpool a început deja negocierile cu atacantul celor de la RB Salzburg, Patson Daka.

Jürgen Klopp (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp vrea să își întărească și atacul, nu doar defensiva în această vară iar germanul s-a hotărât deja care va fi principala sa țintă. Cormoranii au început deja discuțiile cu RB Salzburg pentru atacantul Patson Daka.
Internaționalul din Zambia este într-o formă excelentă în acest sezon, marcând 30 de goluri în 32 de partide în toate competițiile.
Klopp este conștient că Liverpool nu are bugetul necesar pentru a aduce vedete ca Erling Haaland sau Kylian Mbappe, astfel că germanul va prefera să aducă un atacant fără nume, dar cu un potențial imens.

Patson Daka ar putea ajunge la Liverpool

Daka, în vârstă de 22 de ani, mai are contract cu Salzburg până în 2024 și ar putea părăsi formația austriacă pentru 35 de milioane de euro, conform TodoFichajes.
Daka, despre care presa a mai scris că sunt interesate și Arsenal sau Manchester United, și-a declara în trecut admirația pentru cormorani.
”Am fost mereu fanul lui Liverpool și al Barcelonei. A fost un moment foarte special când am jucat cu Liverpool în sezonul trecut, în Champions League, pe Anfield”, a declarat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo