Jurgen Klopp vrea să își întărească și atacul, nu doar defensiva în această vară iar germanul s-a hotărât deja care va fi principala sa țintă. Cormoranii au început deja discuțiile cu RB Salzburg pentru atacantul Patson Daka.
Internaționalul din Zambia este într-o formă excelentă în acest sezon, marcând 30 de goluri în 32 de partide în toate competițiile.
Klopp este conștient că Liverpool nu are bugetul necesar pentru a aduce vedete ca Erling Haaland sau Kylian Mbappe, astfel că germanul va prefera să aducă un atacant fără nume, dar cu un potențial imens.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
IERI LA 11:05

Patson Daka ar putea ajunge la Liverpool

Daka, în vârstă de 22 de ani, mai are contract cu Salzburg până în 2024 și ar putea părăsi formația austriacă pentru 35 de milioane de euro, conform TodoFichajes.
Daka, despre care presa a mai scris că sunt interesate și Arsenal sau Manchester United, și-a declara în trecut admirația pentru cormorani.
”Am fost mereu fanul lui Liverpool și al Barcelonei. A fost un moment foarte special când am jucat cu Liverpool în sezonul trecut, în Champions League, pe Anfield”, a declarat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea
IERI LA 09:42
Premier League
Fabinho și Alisson vor rata partida cu Watford! Cum pot scăpa cei doi de carantina din Anglia
IERI LA 14:44