Wijnaldum și Koeman au colaborat la naționala Olandei în ultimii doi ani, iar un eventual transfer al mijlocașului pe Camp Nou a fost adus în discuție încă din momentul în care tehnicianul olandez a preluat Barcelona, asta și pentru că Wijnaldum mai are pe Anfield un singur sezon rămas din contract.
Deși cotat la 40 de milioane de euro, catalanii nu erau dispuși să ofere mai mult de 17 milioane de euro pentru serviciile mijlocașului în vârstă de 30 de ani. Jucătorul olandez refuzase în vară o ofertă de prelungire pe două sezoane cu Liverpool, fapt pentru care catalanii au considerat că este momentul să acționeze, însă nicio negociere nu a prins contur cu adevărat.

Jurgen Klopp a dezvăluit unde va evolua Gini Wijnaldum

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Mijlocașul a intrat deja în ultimul său sezon la Liverpool, iar de pe 1 ianuarie este liber să-și negocieze plecarea cu orice club îl dorește. Totuși, Jurgen Klopp a mărturisit că își dorește ca Gini Wijnaldum să rămână la Liverpool, însă spune că semnele de întrebare privind contractul olandezului îl fac să creadă că orice scenariu este posibil în cazul lui.
"Aș fi foarte fericit dacă ar rămâne aici. Sunt bucuros cu evoluțiile lui Gini și cred că e vizibil dacă ne uităm la majoritatea echipelor de start pe care le introduc în teren. Mereu a jucat bine, de aceea a și jucat atât de multe meciuri. Mai mult, a evoluat pe o mulțime de poziții, poziții diferite. E într-un moment bun, Slavă Domnului, sper să continue tot așa. Deocamdată nu e nimic de adăugat privind situația lui.
Atâta timp cât nimic nu e decis, totul e posibil, dar eu sunt încrezător că ne va fi alături în continuare. Gini este unul dintre cei mai plăcuți oameni pe care-l știu, și unul dintre cei mai buni jucători pe care l-am antrenat. E o persoană minunată, ceea ce mă face să cred că orice s-ar întâmpla, legătura noastră va rămâne intactă. Am câștigat câteva lucruri împreună și cred că e posibil să continuăm să o facem", a spus Jurgen Klopp despre Wijnaldum.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02