Liverpool a dominat partida de aseară și a deschis scorul prin S.Mane în minutul 20, dar apoi jucătorii lui Klopp s-au relaxat și le-au făcut cadou ”tunarilor” 2 goluri. Mai întâi Van Dijk a greșit copilărește, iar pasa moale trimisă de el înapoi a fost interceptată de A.Lacazette, care a egalat în minutul 32. Cu un minut înainte de pauză, Alisson a greșit și el flagrant, iar degajarea sa eronată a dus la golul de 2-1, marcat de R.Nelsson din pasa aceluiași Lacazette.
https://i.eurosport.com/2020/07/15/2850818.jpg

Klopp: ”Sunt dezamăgit de rezultat”

Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 3 ORE
Repriza secundă a fost dominată copios de ”cormorani”, însă tabela nu s-a modificat până la final. La conferința de presă de după meci, J.Klopp s-a arătat foarte nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi: ”Sunt desigur dezamăgit de rezultat. Am făcut un meci bun, însă nu poți să câștigi un meci de Premier League când faci astfel de greșeli, decât dacă ești foarte norocos. Am avut ghinion astăzi (miercuri) , dar greșelile noastre au fost grosolane și de aceea am pierdut.”
”Am început întâlnirea foarte bine, nu-mi amintesc s-o fi dominat atât de mult pe Arsenal. Am condus cu 1-0, a fost complet meritat, apoi am făcut un fel de pauză. Am dominat jocul, am avut 70% posesie, este excepțional. Dar până la urmă, doar rezultatul contează și îl acceptăm pentru că suntem responsabili pentru el. Trebuie să ne asigurăm că aceste lucruri nu se vor mai repeta pe viitor.”, a mai adăugat Klopp după meciul de aseară.
https://i.eurosport.com/2020/07/15/2850784.jpg

Arsenal speră în continuare la Europa

Prin victoria de aseară, Arsenal a ajuns la 53 de puncte, și speră în continuare că va putea ocupa un loc care să-i permită să joace în sezonul viitor de Europa League. ”Tunarii” mai au și varianta Cupei Angliei, acolo unde o vor întâlni în semifinale pe Manchester City, pe Wembley, sâmbătă de la ora 21:45, meci care va fi transmis în direct pe Eurosport.
Dacă nu va câștiga cupa, echipa lui Arteta va trebui să se claseze în primele 7 formații la finalul stagiunii pentru a juca în cupele europene. Momentan, ”tunarii” sunt pe 9, la 2 puncte de poziția a 7-a, ocupată de Tottenham. Între cele 2 formații londoneze se află Sheffield United, echipă care are și un meci mai puțin disputat. În etapa următoare, Arsenal se va deplasa la Birmingham pentru meciul cu Aston Villa, urmând ca în ultima etapă să primească pe Emirates vizita celor de la Watford.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 5 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45