Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp: "Supermeci! Mi-a plăcut la nebunie" Pochettino crede că Liverpool "e cea mai bună din Europa"

Sebastian Ujica

Actualizat 27/10/2019 la 21:41 GMT+2

Jurgen Klopp și Mauricio Pochettino au lăudat prestația celor două echipe din derby-ul etapei a 10-a din Premier League

Liverpool Tottenham Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a vorbit după victoria cu 2-1 în fața celor de la Tottenham venită după reușitele lui Jordan Henderson și Mo Salah (penalty) ce au anulat golul lui Harry Kane venit în secunda 47 a meciului. Klopp a lăudat evoluția echipei sale.
Mi-a plăcut la nebunie meciul. Așa arătăm noi la cel mai bun nivel. Cel mai bun lucru legat de echipa mea astăzi a fost că am urmat planurile. Pasiune, emoție, direcție. Portarul lor putea să fie omul meciului, dar am rămas calmi.
"A trebuit să adaptăm formația la adversar. Am controlat meciul, i-am împins în defensivă. A fost un super-meci. Contra-pressing-ul lui Sadio pentru penalty a fost genial.
Am primit un gol, asta face parte din joc, dar știam mereu că putem să lovim la rândul nostru. Nu am fost tensionați, am continuat să atacăm și mi-a plăcut mult asta. Spurs are calitate suficientă cât să pună probleme oricărei echipe din lume. Este atât de dificil să te aperi în fața lui Harry Kane, e atât de puternic. Dar am făcut un meci foarte bun" a spus Jurgen Klopp după partidă.
Jurgen Klopp a mai dezvăluit după partidă că Virgil Van Dijk a simțit dureri la piciori după partide, având crampe puternice, în timp ce Mo Salah a resimțit glezna la care s-a accidentat cu Leicester, însă nu este o problemă gravă. Amândoi vor fi, cel mai probabil, menajați pentru partida cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei de miercuri.

Pochettino: "Liverpool e cea mai bună echipă din Europa"

De partea cealaltă, Mauricio Pochettino și-a lăudat adversara.
Am jucat bine, dar cum am marcat devreme echipa a încercat să se apere. Cred că în prima repriză a fost dificil să ne conectăm la joc. În a doua repriză am fost mai concentrați și am început să creăm ocazii. Când nu reușești să înscrii știi că publicul va împinge echipa adversară aici pe Anfield. Cred că Liverpool este cea mai bună echipă din Europa.
"Nu vreau să mă plâng (de faza penalty-ului). Tehnic vorbind este penalty pentru că există contact. Este o acțiune ușoară, dar e penalty. (Dacă e mulțumit de joc). Depinde, au fost diferite fețe arătate în timpul meciului. Consider că am jucat bine" a spus Pochettino după partidă.

Mane, desemnat jucătorul meciului

Sadio Mane nu a reușit să marcheze în fața lui Tottenham, însă a reușit să obțină penalty-ul transformat de Mo Salah pentru 2-1. Senegalezul a recunoscut că l-a păcălit pe Aurier la faza penalty-ului: "E penalty clar. Mi-am dat seama că va șuta în minge și mi-am pus piciorul între minge și piciorul lui. Noroc pentru mine ghinion pentru el" a spus Mane, cel care a sărutat trofeul primit după partidă.
Autorul golului egalizator, Jordan Henderson, a oferit un moment amuzant la interviu. Întrebat ce a gândit după golul din secunda 47 al lui Harry Kane, Henderson a răspuns sincer: "Că a fost vina mea! Eu am pierdut mingea. Din fericire am revenit, mă bucur și că am marcat " a spus Henderson.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo