În vârstă de 69 de ani, legenda lui Liverpool, Kenny Dalglish, a fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-1. El fusese internat pentru o infecție și din fericire coronavirus nu a fost menit să complice lucrurile, fostul atacant fiind asimptomatic.
Klopp, actualul tehnician al formației de pe Anfield, a dezvăluit cât de afectat a fost el, dar și jucătorii săi, să afle că un nume atât de mare din istoria clubului se confruntă cu astfel de probleme. Mai ales că cei mai mulți dintre fotbaliști nu cunoșteau pe nimeni pozitiv și aveau impresia că acest virus reprezintă o chestiune care să nu îi afecteze în mod direct.
"A fost un adevărat șoc când am aflat de Kenny Dalglish. Băieții au fost informați și ei cu un mesaj pe grupul de WhatsApp și toată lumea era "Wow!". Ce am simțit toți în acele momente a fost foarte diferit, pentru că poți să știi pe cineva care are virusul, dar cel mai probabil nu știi. Dar acum era ceva de genul "Wow, unul dintre noi are coronavirus", a fost foarte șocant. Cu toții știm că acest virus creează atât de multe probleme peste tot pe glob, dar a fost pentru prima oară pentru cei mai mulți dintre noi când aflam de cineva de care eram atât de apropiați", a spus Klopp pentru siteul clubului.
Serie A
"Ceva nu e în regulă!". Paolo Maldini, despre consecințele coronavirusului
12/04/2020 LA 20:31
Klopp a dezvoltat o relație specială cu Kenny Dalglish, astfel că imediat ce a aflat că acesta a fost spitalizat a simțit nevoia să ia legătura cu familia acestuia, pentru a afla dacă situația e sub control. Din fericire, după doar câteva zile, fostul mare internațional scoțian a fost externat.
"I-am scris imediat ce am aflat uneia dintre fetele lui Kenny, apoi am vorbit la telefon. Era ok, mi-a zis că totul e în regulă, că se simte bine. Apoi, după două zile am aflat că îl externează. A fost o veste bună. Cu toții îl cunoaștem pe Kenny și îl iubim. I-am trimis toate mesajele noastre de bine", a mai spus Klopp.

Cine este Kenny Dalglish

Scoțianul a rescris istoria lui Liverpool, atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. În 1977, Bob Paisley, tehnicianul legendar al "cormoranilor" plătea uriașa sumă pentru acele vremuri, 440.000 de lire sterlinge, pentru a-l transfera pe scoțian de la Celtic.
În următorii 13 ani, petrecuți ca jucător pe Anfield, vârful marca 118 goluri în 335 de partide, fiind artizanul cuceririi a 6 titluri (1978–79, 1979–80, 1981–82, 1982–83, 1983–84, 1985–86) și trei Cupe ale Campionilor (1977–78, 1980–81, 1983–84).
Începând cu 1985, a fost antrenor-jucător la Liverpool, ghidând echipa către trei titluri și două Cupe Ale Angliei.
În 1983, Dalglish a fost aproape să cucerească Balonul de Aur, dar în cele din urmă s-a clasat abia pe locul secund, după Michel Platini, care reușise un sezon istoric în tricoul lui Juventus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11