Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Konate, la un pas de transferul la Liverpool! Fundașul ar fi acceptat un contract pe 5 ani

Cosmin Cioboata

Publicat 23/04/2021 la 21:04 GMT+3

Ibrahima Konate (21 de ani), fundașul central al lui RB Leipzig, se află foarte aproape de transferul la Liverpool. "Cormoranii" s-ar fi înțeles cu reprezentanții francezului și ar urma să achite clauza de 35 milioane de euro în următoarele zile.

Ibrahima Konate

Credit imagine: Getty Images

"Telenovela" transferului lui Ibrahima Konate la Liverpool se apropie de final. Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, expert în mercato, fundașul lui RB Leipzig s-ar fi înțeles cu campioana Angliei pentru un contract valabil pe 5 ani.
"Cormoranii" vor achita clauza de reziliere în valoare de 35 de milioane de euro în următoarele zile.

Konate, la un pas de transferul la Liverpool! "Coșmarul" lui Klopp, aproape de final

Liverpool s-a chinuit teribil în actualul sezon în faza defensivă din cauza accidentărilor. Toți cei 3 fundași centrali de bază ai lui Jurgen Klopp - Virgil van Dijk, Joe Gomez și Joel Matip - au avut probleme medicale și au lăsat o gaură uriașă în centrul apărării. Campioana en-titre din Premier League a încercat să acopere "rana" din defensivă, însă fără succes.
Klopp i-a folosit ca fundași cetrali pe mijlocașii Fabinho și Jordan Henderson, uneori pe tinerii Rhys Williams și Nathaniel Phillips și chiar a împrumutat un fundaș central în iarnă - Ozan Kabak, de la Schalke. Din păcate pentru "cormorani", aceste soluții de avarie și-au arătat de multe ori limitele, lucru care se vede cel mai bine în rezultatele obținute și locul din clasament.
"Coșmarul" lui Jurgen Klopp ar putea lua sfârșit odată cu transferul lui Konate. Cotat la 35 de milioane de euro de transfermarkt.com, fundașul lui Leipzig deține un fizic impresionant, cu o înălțime de 1,94 metri, construit ideal pentru un campionat puternic cum este Premier League.
Konate a impresionat la formația germană în ultimele sezoane și acum este pregătit pentru transferul carierei, pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo