Kroos l-a criticat pe căpitanul lui Arsenal pentru modul în care se bucură după ce înscrie. Mijlocașul Realului a făcut referire în special la meciurile în care atacantul gabonez își punea pe față diverse măști desprinse din filmele cu supereroi.
Kroos consideră că aceste celebrări sunt exagerate și nu reprezintă un bun exemplu pentru copii:
"Mi se par stupide (n.r. – celebrările moderne). Cu atât mai rău dacă există și obiecte ascunse în jambiere. Îmi amintesc că Aubameyang a scos mai demult o mască după ce a înscris. Pentru mine, aici se termină totul.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 12 MINUTE
Nu cred că astfel de lucruri reprezintă un bun exemplu pentru generațiile următoare. Sunt complet lipsite de sens. Mie mi-a plăcut dintotdeauna cum se bucura Gerd Muller (n.r. – legendarul jucător german). Doar sărea și își trăgea în sus pantalonii. Aceea era bucurie pură, nimic ieșit din comun.", a spus Toni Kroos, citat de Sport Bild.

Kroos și Aubameyang, discuție încinsă în mediul online

Replica lui Aubameyang n-a întârziat să apară. Starul lui Arsenal l-a întrebat pe mijlocașul german, în primul rând, dacă are copii. Apoi, gabonezul i-a spus acestuia că acele celebrări au fost realizate pentru fiul său și pentru alți copii care s-au bucurat când l-au văzut:
"Apropo, acest Toni Kroos are copii? Vreau să-i reamintesc că am făcut-o (n.r.- celebrarea cu mască) pentru fiul meu și aș mai face-o din nou. Îți doresc să ai copii într-o bună zi și să îi faci la fel de fericiți cum au fost elevii de la Junior School când m-au văzut.", a scris Aubameyang, pe contul de Twitter.
Kroos a continuat discuția, asigurându-l pe starul "tunarilor" că are 3 copii:
"ACEST Toni Kroos are 3 copii", a răspuns mijlocașul lui Real Madrid.
De-a lungul carierei, Aubameyang a purtat mai multe măști din celebrele filme cu supereroi, precum Spiderman, Batman și Deadpool.
Ultima oară s-a întâmplat într-un meci din Europa League, când atacantul lui Arsenal a marcat în poarta lui Rennes. Atunci, gabonezul a ales să se “transforme” în Pantera Neagră.
https://i.eurosport.com/2020/11/13/2936004.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 3 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 3 ORE