Borussia Dortmund a surprins pe toată lumea când a anunțat oficial transferul lui Erling Braut Haaland, atacantul dorit de multe cluburi puternice din Europa. Tânărul norvegian a ales-o pe BVB iar fanii nemților abia așteptau să-l vadă jucând alături de Jadon Sancho sau Marco Reus.
Acest lucru s-ar putea să nu se întâmple, însă. Englezii de la Telegraph scriu că Jadon Sancho își dorește să revină la Londra, el copilărind în Camberwell, fiind și junior la cei de la Watford.
Astfel, Chelsea a devenit favorită la transfer după ce echipa lui Frank Lampard a scăpat de interdicția la transferuri. Londonezii au transferat și în urmă cu un an de la Dortmund pe Christian Pulisic și există varianta de a apela la aceeași variantă de atunci: Sancho să fie cumpărat de Chelsea și lăsat sub formă de împrumut încă 6 luni la Dortmund!
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49
Sancho are un sezon fantastic la Dortmund, reușind să înscrie în 7 partide consecutive din Bundesliga, deși el joacă pe postul de mijlocaș. Sancho are 9 goluri în 15 partide de Bundesliga în acest sezon după ce în stagiunea precedentă a reușit 12 goluri în 34 de meciuri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45