Cel mai probabil Arsenal va avea o abordare dură în acest, informează The Guardian, după ce vor fi analizate imaginile care au fost publicate în presa engleză. Lacazette poate fi văzut cu un balon în gură și se pare că ar fi trimis mesaje prietenilor în care le transmitea că este acasă și se relaxează cu baloane.
”Luam foarte în serios această problemă și o vom analiza pe plan intern”, se arată într-un comunicat al clubului londonez.
Acesta nu este primul astfel de incident din cariera lui Lacazette iar cei de la Arsenal nu vor fi cu siguranță mulțumiți de situație. În august 2018 el a fost filmat cum inhala gaz într-un club alături de colegii săi, Mesut Ozil, Matteo Guendouzi și Pierre Emerick Aubameyang. Când acel videoclip a ieșit la suprafață patru luni mai târziu, clubul a discutat cu jucătorii care au fost atenționați cu privire la responsabilitățile lor.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
De asemenea, acesta nu este primul incident în care este implicat Lacazette în perioada carantinei. Luna trecută el a încălcat distanțarea socială după ce și-a făcut o poză cu un valet care îl vizitase pentru a-i curăța mașina.
Protoxidul de azot, denumit și gaz ilariant, este un gaz incolor cu rol analgezic puternic, utilizat în mai multe intervenții medicale. Acesta are un efect euforic, de aici derivând denumirea de „ilariant”. De asemenea, poate produce o serie de modificări emoționale utilizatorilor și poate provoca halucinații.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20