Cel mai probabil Arsenal va avea o abordare dură în acest, informează The Guardian, după ce vor fi analizate imaginile care au fost publicate în presa engleză. Lacazette poate fi văzut cu un balon în gură și se pare că ar fi trimis mesaje prietenilor în care le transmitea că este acasă și se relaxează cu baloane.
”Luam foarte în serios această problemă și o vom analiza pe plan intern”, se arată într-un comunicat al clubului londonez.
Acesta nu este primul astfel de incident din cariera lui Lacazette iar cei de la Arsenal nu vor fi cu siguranță mulțumiți de situație. În august 2018 el a fost filmat cum inhala gaz într-un club alături de colegii săi, Mesut Ozil, Matteo Guendouzi și Pierre Emerick Aubameyang. Când acel videoclip a ieșit la suprafață patru luni mai târziu, clubul a discutat cu jucătorii care au fost atenționați cu privire la responsabilitățile lor.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM O ORĂ
De asemenea, acesta nu este primul incident în care este implicat Lacazette în perioada carantinei. Luna trecută el a încălcat distanțarea socială după ce și-a făcut o poză cu un valet care îl vizitase pentru a-i curăța mașina.
Protoxidul de azot, denumit și gaz ilariant, este un gaz incolor cu rol analgezic puternic, utilizat în mai multe intervenții medicale. Acesta are un efect euforic, de aici derivând denumirea de „ilariant”. De asemenea, poate produce o serie de modificări emoționale utilizatorilor și poate provoca halucinații.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03