Profitând de multiplele absențe din lot, Loftus-Cheek a avut ocazia să îi arate lui Lampard că merită să continue și în acest sezon pe Stamford Bridge, fiind folosit din primul minut al partidei de la Brighton, din etapa inaugurală a sezonului de Premier League.
Prestația sa a fost modestă, iar Gary Neville a spus de atunci că aceasta a fost ultima reprezentație a englezului de 24 de ani în tricoul londonezilor. Dincolo de faptul că nu a dat randmanetul scontat, staff-ul tehnic are o mulțime de variante mai bune la mijloc.
Mai mult, cum Chelsea trebuie să își rezolve și problemele legate de fair-play-ul financiar (Abramovich a cheltuit enorm în această vară, aducând pe sume uriașe fotbaliști precum Havertz, Werner, Chilwell sau Ziyech), se părea că e necesară o echilibrare a bugetului. Cota lui Loftus-Cheek e încă una foarte bună, dar Lampard nu vrea să îl cedeze definitiv.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
"Cred că lui Loftus-Cheek i-a fost dată o ultimă șansă la Chelsea. Cred că evoluția lui a fost dezamăgitoare. Nu cred că are de ce să se plângă, Lampard i-a dat destule șanse, i-a oferit prilejul să arate că merită să joace. Cred că a sosit timpul ca Chelsea să accepte o ofertă de 25 de milioane de lire, cât se vehiculează că ar fi cota lui", a spus Gary Neville pentru Sky Sports, acum două săptămâni.
Lampard, dispus să îl cedeze pe Loftus-Cheek, dar doar împrumut
Tehnicianul "albaștrilor" a confirmat că englezul are șanse mari să plece sub formă de împrumut, astfel încât să joace constant și, în sezoanele viitoare, să aibă o șansă în plus să se impună pe Stamford Bridge.
"Am discutat despre situația lui. E pregătit și poate juca deja. Are nevoie să evolueze. Există o posibilitate să fie împrumutat, pentru a juca constant. Am vorbit despre această variantă, ar fi grozav pentru el", a spus Lampard înainte de confruntarea cu Tottenham, din Carabao Cup.
Din informațiile prezentate de presa engleză, mai multe formații din Premier League s-au interesat de împrumutul jucătorului lui Chelsea, dar încă nu s-a luat o decizie finală.
Un mic plus pare să aibă Crystal Palace, formație unde mijlocașul a mai fost împrumutat și unde a avut evoluții apreciate. Roy Hodgson a început să îl folosească tot mai puțin pe Luka Milivojevic, care în sezoanele trecute a fost unul dintre cei mai constanți jucători, astfel că e nevoie de soluții în zona centrală a mijlocului trupei de pe Selhurst Park.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12