Chelsea s-a interesat serios de Dembele în fereastra de transferuri din ianuarie, însă după o perioadă de speculații, atacantul în vârstă de 23 de ani a rămas cu gruparea franceză. S-a zvonit atunci că Chelsea este interesată și de transferul lui Timo Werner, atacantul RB Leipzig.
În orice caz, în acest moment Liverpool este favorită în cursa pentru transferul germanului, care are o clauză de eliberare de 51 de milioane de lire sterline. Potrivit The Athletic, Chelsea este acum pregătită să-și arate din nou interesul pentru Dembele. Francezul a fost în formă foarte bună în acest sezon competițional.

Chelsea, interesată de Moussa Dembele

Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11
El a înscris 16 goluri în 27 de apariții în Ligue 1 pentru Lyon. Frank Lampard își dorește un atacant care să-i facă lui Tammy Abraham o concurență serioasă pe linia ofensivă a echipei. Până acum, Lampard nu a dat impresia că este complet mulțumit de Olivier Giroud sau Michy Batshuayi. De fapt, ambii se pare că vor să plece de la Chelsea în vară.
Dembele are contract cu Lyon până în 2023, ceea ce înseamnă că londonezii vor trebui să scoată din buzunar o sumă substanțială. Potrivit transfermarkt.com, Moussa Dembele este cotat la 50 de milioane de euro în prezent.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Premier League
Lampard, celebrare inedită. Managerul lui Everton a declarat că și-a rupt mâna după golul lui Iwobi
18/03/2022 LA 09:10