Fundașul de 22 de ani al lui Chelsea părea că se impune anul trecut în primul "11" al lui Lampard, însă între timp lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.
"Albaștrii" l-au adus pe Thiago Silva, liber de contract după despărțirea de PSG, iar parteneriatul acestuia cu Zouma e unul perfect dacă ne uităm la cât de puține goluri a primit Chelsea în ultimele două luni. Evident, la siguranța defensivă a contribuit și prezența lui Edouard Mendy între buturi, fundașii fiind mult mai liniștiți că nu îl au între buturi pe Kepa.
În aceste condiții, Lampard și-a dat acordul de principiu pentru împrumutul lui Tomori la Newcastle, anunță The Northern Echo. Fundașul de 22 de ani prinde rar lotul, în contextul în care Christensen și Rudiger sunt văzuți de staff-ul tehnic primii doi înlocuitori, în cazul în care Thiago Silva și Zouma nu sunt disponibili.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Lampard crede că Tomori poate fi o variantă pentru Chelsea, în viitor

Abramovich ar fi preferat un transfer definitiv, dar formația lui Steve Bruce nu dispune de lichidități. Newcastle a cheltuit în vară 35 de milioane de lire pentru transferurile lui Jamal Lewis și Callum Wilson (de la Norwich, respectiv Bournemouth), astfel că în ianuarie au disponibilități financiare limitate.
Interesant e că Lampard agreează mai mult un împrumut, în condițiile în care consideră că Tomori are calități reale și, în viitor, poate fi din nou o variantă pentru apărarea formației de pe Stamford Bridge.
La Newcastle, Tomori va fi titular alături de Lascelles, în centrul liniei defensive, iar acest lucru va oferi mai multă siguranță unei defensive care ne-a obișnuit în ultimele sezoane prin faptul că nu oferă multe spații adversarelor.
Tomori a jucat în doar trei partide pentru Chelsea în actuala stagiune, două dintre meciurile în care a fost folosit fiind în Cupa Ligii, o competiție care nu e tratată serios până în fazele finale de niciuna dintre formațiile de top.
Pe Chelsea, care a remizat duminică, scor 0-0, pe teren propriu, cu Tottenham, o așteaptă Premier League o altă confruntare grea. Sâmbătă, pe Stamford Bridge ajunge Leeds, formația lui Bielsa, care încântă cu pressingul său și cu disponibilitatea ofensivă.
Meciurirle din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40