Tehnicianul lui Chelsea a ținut să ofere, în mod expres, detalii referitoare la starea de sănătate a lui Callum Hudson-Odoi (19 ani), jucătorul depistat cu Covid-19 săptămâna trecută.
"Mă bucur să spun că Hudson-Odoi se simte mai bine. A făcut un progres extraordinar și este aproape să-și revină complet. Este o veste foarte bună pe care o așteptam.", a spus Lampard pe site-ul oficial al lui Chelsea.
În același timp, managerul londonezilor a făcut apel către oameni să fie responsabili în această perioadă dificilă.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM 8 ORE
"Sunt conștient că nu toată lumea își poate reveni la fel de rapid, tocmai de aceea îi rog pe toți cei implicați în fotbal și sport să se comporte responsabil și să aibă grijă de apropiații lor. Nu sunt vreun expert medical, dar vă pot recomanda să îi sunați pe oamenii mai în vârstă sau pe cei care stau singuri, pentru a-i întreba dacă au nevoie de alimente.
Să ne asigurăm că avem grijă de toată lumea. Distanțarea socială ne poate face să ne simțim izolați. Din acest motiv, trebuie să ne aducem aminte că putem să ne susținem unii pe ceilalți, însă de la distanță.", a mai adăugat Lampard.
https://i.eurosport.com/2020/01/11/2751034.jpg

Lampard: "Acum este momentul să fim responsabili"

Sezonul actual din Premier League a fost suspendat până pe 4 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, însă perioada de pauză s-ar putea prelungi, în funcție de decizia autorităților. În acest context, Lampard a spus că oamenii nu trebuie să-și facă griji din cauza fotbalului, deoarece epidemia primează în momentul de față.
"Încă nu știm când se va relua campionatul, dar nici nu merită să ne gândim la asta. Tuturor ne este dor de fotbal, dar acum trebuie să fim responsabili, spre binele societății. Cu siguranță, nu am fost singurul care s-a simțit ciudat în weekend, în absența evenimentelor sportive. Dar, repet, acest lucru nu primează, în comparație cu problema actuală.", a încheiat Lampard.
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791575.jpg

Hudson-Odoi, testat pozitiv cu Covid-19

Chelsea a anunțat vineri că Hudson-Odoi a avut simptome de răceală luni dimineață și a stat departe de club de atunci. Rezultatele testelor sale au venit joi noaptea.
"Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv pentru coronavirus în această seară. Cei care au fost în contact cu el în clădirea echipei mari se vor auto-izola acum conform regulilor guvernului. Este vorba de întreg lotul echipei masculine mari, antrenorii și mai mulți membri din staff.", a informat Chelsea în comunicat.
Clubul a precizat că deși a fost depistat pozitiv, jucătorul de 19 ani se simte bine și este nerăbdător să se întoarcă la antrenamente cât de curând posibil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 11 ORE
Premier League
Chelsea, un nou transfer de neînţeles: 34 de milioane € pentru un necunoscut de 17 ani
ACUM O ZI