Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard continuă căutările pentru înlocuitorul lui Kepa. Chelsea vrea să ofere un contract imens

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/03/2020 la 17:40 GMT+3

Chelsea vrea să îl aducă din Serie A pe portarul celor de la AC Milan, Gianluigi Donnarumma.

Chelsea's English head coach Frank Lampard gestures on the touchline during the UEFA Champion's League round of 16 first leg football match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London on February 25, 2020.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea este dispusă să îi ofere un contract substanțial tânărului portar italian, conform informațiilor Tuttosport. Presa italiană scrie că Frank Lampard nu este convins de prestațiile lui Kepa Arrizabalaga (25 de ani) din acest sezon și vrea să îl vândă pe fostul portar de la Athletic Bilbao în această vară. Pentru a-l înlocui, clubul din vestul Londrei vrea să îl achiziționeze pe Gianluigi Donnarumma (21 de ani).
Chelsea dorește să îi ofere italianului un contract valabil pe cinci ani, care ar valora în jur de opt milioane de euro pe sezon. Contractul lui Donnarumma cu AC Milan expiră la sfârșitul sezonului viitor iar negocierile pentru o prelungire vor începe lunile următoare, dar există posibilitatea ca italianul să plece de pe San Siro în căutarea unui salariu mai bun dar și a posibilității de a evolua în UEFA Champions League.
Gigio Donnarumma in Milan-Torino - 2020

Contractul lui Donnarumma cu Milan expiră în 2021

Contractul lui Gianluigi Donnarumma cu Milan expiră în 2021, așa că oficialii de pe San Siro vor fi nevoiți să ia o decizie cât mai curând. Și Inter este interesată de portarul italian, conform presei din Italia. Giuseppe Marotta, directorul sportiv al Interului, s-a întâlnit deja cu Mino Raiola, impresarul lui Donnarumma, ca să discute situația goalkeeper-ului. Nu este pentru prima oară când portarul de 21 de ani este dorit de o rivală a Milanului. Anul trecut, Donnarumma s-a aflat și în atenția lui Juventus, însă mutarea la Torino nu s-a materializat.
Ajuns în 2014 la academia lui Milan, Donnarumma a fost promovat la prima echipă un an mai târziu, iar de atunci a devenit titular incontestabil în primul 11 al "rossonerilor". În cele 4 sezoane și jumătate petrecute în poarta Milanului, goalkeeper-ul italian a adunat 187 de meciuri, reușind să încheie fără gol primit în 67 dintre ele.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo