Chelsea este dispusă să îi ofere un contract substanțial tânărului portar italian, conform informațiilor Tuttosport. Presa italiană scrie că Frank Lampard nu este convins de prestațiile lui Kepa Arrizabalaga (25 de ani) din acest sezon și vrea să îl vândă pe fostul portar de la Athletic Bilbao în această vară. Pentru a-l înlocui, clubul din vestul Londrei vrea să îl achiziționeze pe Gianluigi Donnarumma (21 de ani).
Chelsea dorește să îi ofere italianului un contract valabil pe cinci ani, care ar valora în jur de opt milioane de euro pe sezon. Contractul lui Donnarumma cu AC Milan expiră la sfârșitul sezonului viitor iar negocierile pentru o prelungire vor începe lunile următoare, dar există posibilitatea ca italianul să plece de pe San Siro în căutarea unui salariu mai bun dar și a posibilității de a evolua în UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/03/06/2789982.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Contractul lui Donnarumma cu Milan expiră în 2021

Contractul lui Gianluigi Donnarumma cu Milan expiră în 2021, așa că oficialii de pe San Siro vor fi nevoiți să ia o decizie cât mai curând. Și Inter este interesată de portarul italian, conform presei din Italia. Giuseppe Marotta, directorul sportiv al Interului, s-a întâlnit deja cu Mino Raiola, impresarul lui Donnarumma, ca să discute situația goalkeeper-ului. Nu este pentru prima oară când portarul de 21 de ani este dorit de o rivală a Milanului. Anul trecut, Donnarumma s-a aflat și în atenția lui Juventus, însă mutarea la Torino nu s-a materializat.
Ajuns în 2014 la academia lui Milan, Donnarumma a fost promovat la prima echipă un an mai târziu, iar de atunci a devenit titular incontestabil în primul 11 al "rossonerilor". În cele 4 sezoane și jumătate petrecute în poarta Milanului, goalkeeper-ul italian a adunat 187 de meciuri, reușind să încheie fără gol primit în 67 dintre ele.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53