După 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, trupa de pe Stamford Bridge părea să traverseze o criză, firească având în vedere startul neaşteptat de bun de sezon şi faptul că Lampard se bazează pe mulţi tineri. De partea cealaltă, Tottenham, cu Mourinho la cârmă, a revenit sus în clasament, doar Liverpool adunând mai multe puncte de când "Specialul" l-a înlocuit pe Pochettino.
Totuşi, calculele hârtiei nu au fost respectate duminică, Chelsea administrându-i o corecţie severă lui Spurs, chiar pe terenul acestora, 2-0.
Echipa lui Lampard a avut iniţiativa de la început şi, după primul gol al lui Willian nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Motiv pentru tânărul tehnician englez să fie extrem de exuberant, mai ales că disputa s-a desfăşurat în faţa unui manager care i-a servit ca mentor în trecut.
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
ACUM 6 ORE
"Victoria înseamnă mult pentru mine, dar e mai importantă pentru club şi fani. Suporterii au fost în spatele nostru în această perioadă mai grea, în care am pierdut multe meciuri. Au înţeles că suntem o echipă tânără, au înţeles că trebuie să construim şi ne-au rămas aproape. Acest succes este în primul rând pentru ei. Jucătorii mei au arătat azi că pot lupta împotriva unei echipe de top. Astăzi ne-a ieşit totul, de aceea consider că există motive să sărbătorim. Dar asta nu înseamnă că ne vom culca pe o ureche, a fost un meci bun, suntem mulţumiţi de ce am realizat, dar avem în continuare foarte multă treabă", a spus Lampard pentru BBC.

Tottenham - Chelsea 0-2. Lampard, despre arbitraj

Partida de la Londra a avut mari probleme de arbitraj. Două au ieşit în evidenţă, fiind nevoie de VAR pentru a se lua decizia corectă, după ce în prealabil centralul greşise.
"Cred că la penaltyul nostru trebuia dat şi cartonaş roşu, a fost o intrare dură. Nu cred că Gazzaniga a vrut să intre atât de brutal, probabil la asta s-a gândit şi cel responsabil de VAR când nu i-a zis centralului să îl elimine. La Son a fost roşu clar, chiar dacă lovitura lui nu a avut intensitate. Astfel de intenţii se pedepsesc mereu cu eliminare", a mai spus tehnicianul englez.
Lampard s-a dezlănţuit la finalul partidei cu Tottenham. Presiunea era mare pe tehnician, care, în ciuda unui start impresionant, pierduse patru din ultimele cinci partide la cârma lui Chelsea.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56