După 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, trupa de pe Stamford Bridge părea să traverseze o criză, firească având în vedere startul neaşteptat de bun de sezon şi faptul că Lampard se bazează pe mulţi tineri. De partea cealaltă, Tottenham, cu Mourinho la cârmă, a revenit sus în clasament, doar Liverpool adunând mai multe puncte de când "Specialul" l-a înlocuit pe Pochettino.
Totuşi, calculele hârtiei nu au fost respectate duminică, Chelsea administrându-i o corecţie severă lui Spurs, chiar pe terenul acestora, 2-0.
Echipa lui Lampard a avut iniţiativa de la început şi, după primul gol al lui Willian nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Motiv pentru tânărul tehnician englez să fie extrem de exuberant, mai ales că disputa s-a desfăşurat în faţa unui manager care i-a servit ca mentor în trecut.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 2 ORE
"Victoria înseamnă mult pentru mine, dar e mai importantă pentru club şi fani. Suporterii au fost în spatele nostru în această perioadă mai grea, în care am pierdut multe meciuri. Au înţeles că suntem o echipă tânără, au înţeles că trebuie să construim şi ne-au rămas aproape. Acest succes este în primul rând pentru ei. Jucătorii mei au arătat azi că pot lupta împotriva unei echipe de top. Astăzi ne-a ieşit totul, de aceea consider că există motive să sărbătorim. Dar asta nu înseamnă că ne vom culca pe o ureche, a fost un meci bun, suntem mulţumiţi de ce am realizat, dar avem în continuare foarte multă treabă", a spus Lampard pentru BBC.

Tottenham - Chelsea 0-2. Lampard, despre arbitraj

Partida de la Londra a avut mari probleme de arbitraj. Două au ieşit în evidenţă, fiind nevoie de VAR pentru a se lua decizia corectă, după ce în prealabil centralul greşise.
"Cred că la penaltyul nostru trebuia dat şi cartonaş roşu, a fost o intrare dură. Nu cred că Gazzaniga a vrut să intre atât de brutal, probabil la asta s-a gândit şi cel responsabil de VAR când nu i-a zis centralului să îl elimine. La Son a fost roşu clar, chiar dacă lovitura lui nu a avut intensitate. Astfel de intenţii se pedepsesc mereu cu eliminare", a mai spus tehnicianul englez.
Lampard s-a dezlănţuit la finalul partidei cu Tottenham. Presiunea era mare pe tehnician, care, în ciuda unui start impresionant, pierduse patru din ultimele cinci partide la cârma lui Chelsea.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56