Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard, dezlănţuit după victoria în faţa lui Mourinho: "Ne-a ieşit totul!"

Cristian Mihală

Actualizat 22/12/2019 la 21:45 GMT+2

Frank Lampard şi-a învins mentorul, pe Jose Mourinho, fără drept de apel. La final, tehnicianul lui Chelsea s-a declarat extrem de mulţumit de modul în care s-a prezentat echipa sa.

Tammy Abraham (FC Chelsea) - Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)

Credit imagine: Getty Images

După 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, trupa de pe Stamford Bridge părea să traverseze o criză, firească având în vedere startul neaşteptat de bun de sezon şi faptul că Lampard se bazează pe mulţi tineri. De partea cealaltă, Tottenham, cu Mourinho la cârmă, a revenit sus în clasament, doar Liverpool adunând mai multe puncte de când "Specialul" l-a înlocuit pe Pochettino.
Totuşi, calculele hârtiei nu au fost respectate duminică, Chelsea administrându-i o corecţie severă lui Spurs, chiar pe terenul acestora, 2-0.
Echipa lui Lampard a avut iniţiativa de la început şi, după primul gol al lui Willian nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Motiv pentru tânărul tehnician englez să fie extrem de exuberant, mai ales că disputa s-a desfăşurat în faţa unui manager care i-a servit ca mentor în trecut.
"Victoria înseamnă mult pentru mine, dar e mai importantă pentru club şi fani. Suporterii au fost în spatele nostru în această perioadă mai grea, în care am pierdut multe meciuri. Au înţeles că suntem o echipă tânără, au înţeles că trebuie să construim şi ne-au rămas aproape. Acest succes este în primul rând pentru ei. Jucătorii mei au arătat azi că pot lupta împotriva unei echipe de top. Astăzi ne-a ieşit totul, de aceea consider că există motive să sărbătorim. Dar asta nu înseamnă că ne vom culca pe o ureche, a fost un meci bun, suntem mulţumiţi de ce am realizat, dar avem în continuare foarte multă treabă", a spus Lampard pentru BBC.

Tottenham - Chelsea 0-2. Lampard, despre arbitraj

Partida de la Londra a avut mari probleme de arbitraj. Două au ieşit în evidenţă, fiind nevoie de VAR pentru a se lua decizia corectă, după ce în prealabil centralul greşise.
"Cred că la penaltyul nostru trebuia dat şi cartonaş roşu, a fost o intrare dură. Nu cred că Gazzaniga a vrut să intre atât de brutal, probabil la asta s-a gândit şi cel responsabil de VAR când nu i-a zis centralului să îl elimine. La Son a fost roşu clar, chiar dacă lovitura lui nu a avut intensitate. Astfel de intenţii se pedepsesc mereu cu eliminare", a mai spus tehnicianul englez.
Lampard s-a dezlănţuit la finalul partidei cu Tottenham. Presiunea era mare pe tehnician, care, în ciuda unui start impresionant, pierduse patru din ultimele cinci partide la cârma lui Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo