Deși nu s-a despărțit după cele mai bune rezultate de Chelsea, Lampard a dovedit deja că e un tehnician de perspectivă, care, la 42 de ani, propune un fotbal extrem de ofensiv. Ca atare, oficialii lui Palace sunt extrem de interesați să îi ofere un contract, din vară, și, potrivit The Telegraph, părțile sunt foarte aproape să bată palma.
Palace îl are în acest moment la cârmă pe marele Roy Hogdson, dar acestuia îi expiră contractul în această vară. La 73 de ani, fostul antrenor al lui Liverpool sau al naționalei Angliei pare decis să se retragă din fotbal.
Crystal Palace, viitorul club al lui Frank Lampard, îl are pe lista obiectivelor pe fundașul român de la Juventus, Radu Drăgușin. Clubul englez a mai încercat să îl aducă sub formă de împrumut și se pare că se va încerca acest lucru și în vară.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 14 ORE

Agentul lui Drăgușin a confirmat interesul celor de la Palace

„Tentațiile financiare din alte părți au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, chiar acum câteva zile am vorbit cu directorul sportiv de acolo și m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut și Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise”, a declarat Florin Manea, agentul lui Drăgușin, pentru Gazeta Sporturilor.
”Are 19 ani, au fost mai mulți factori care au determinat ca el să continue la Juventus. E crescut acolo, ni s-au dat niște garanții că se va conta pe el, că i se va da șansa să demonstreze că merită să fie la Juventus. Verbal, că nu poate să dea nimeni asta în scris. 10-15 meciuri acolo, depinde de el. Acum în momentul de față este al 5-lea fundaș central, la anul va fi al 4-lea. Poate Chellini se va lăsa, să vedem... va fi mult mai expus, de anul viitor va fi luat în calcul. Va merge în pregătire cu echipa mare”, a adăugat Manea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31