Deși nu s-a despărțit după cele mai bune rezultate de Chelsea, Lampard a dovedit deja că e un tehnician de perspectivă, care, la 42 de ani, propune un fotbal extrem de ofensiv. Ca atare, oficialii lui Palace sunt extrem de interesați să îi ofere un contract, din vară, și, potrivit The Telegraph, părțile sunt foarte aproape să bată palma.
Palace îl are în acest moment la cârmă pe marele Roy Hogdson, dar acestuia îi expiră contractul în această vară. La 73 de ani, fostul antrenor al lui Liverpool sau al naționalei Angliei pare decis să se retragă din fotbal.
Crystal Palace, viitorul club al lui Frank Lampard, îl are pe lista obiectivelor pe fundașul român de la Juventus, Radu Drăgușin. Clubul englez a mai încercat să îl aducă sub formă de împrumut și se pare că se va încerca acest lucru și în vară.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Agentul lui Drăgușin a confirmat interesul celor de la Palace

„Tentațiile financiare din alte părți au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, chiar acum câteva zile am vorbit cu directorul sportiv de acolo și m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut și Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise”, a declarat Florin Manea, agentul lui Drăgușin, pentru Gazeta Sporturilor.
”Are 19 ani, au fost mai mulți factori care au determinat ca el să continue la Juventus. E crescut acolo, ni s-au dat niște garanții că se va conta pe el, că i se va da șansa să demonstreze că merită să fie la Juventus. Verbal, că nu poate să dea nimeni asta în scris. 10-15 meciuri acolo, depinde de el. Acum în momentul de față este al 5-lea fundaș central, la anul va fi al 4-lea. Poate Chellini se va lăsa, să vedem... va fi mult mai expus, de anul viitor va fi luat în calcul. Va merge în pregătire cu echipa mare”, a adăugat Manea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52