Potrivit ultimelor informații apărute în presa din Italia, Frank Lampard este direct interesat de transferul lui Dries Mertens în Premier League, conform spuselor impresarului Vincenzo Morabito pentru Radio Kiss Kiss Napoli. Lampard îl sună aproape zilnic pe Dries Mertens pentru a discuta cu acesta despre un posibil transfer în Premier League.
Impresarul Vincenzo Morabito a mărturisit pentru Radio Kiss Kiss Napoli că Frank Lampard discută aproape în fiecare zi cu vedeta lui Napoli, Dries Mertens: "Jucătorul a spus inițial că vrea să rămână la Napoli, dar apoi a început să primească tot mai multe oferte. S-a întâmplat ceva între Mertens și club. Chelsea este foarte interesată de Mertens, Lampard îl sună aproape zilnic. Acesta e un transfer pe care l-aș vedea să se facă".
Atacantul belgian a luat decizia de a nu îşi mai prelungi contractul cu Napoli, iar acum este dorit cu ardoare pe Stamford Bridge. La Napoli, Mertens a marcat 121 de goluri în 309 apariții. Potrivit transfermarkt.com, cota lui Mertens este de 20 de milioane de euro. Anterior, belgianul a mai evoluat la AGOVV Apeldoorn, PSV Eindhoven și FC Utrechr.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă probleme
17/07/2022 LA 05:35