Potrivit ultimelor informații apărute în presa din Italia, Frank Lampard este direct interesat de transferul lui Dries Mertens în Premier League, conform spuselor impresarului Vincenzo Morabito pentru Radio Kiss Kiss Napoli. Lampard îl sună aproape zilnic pe Dries Mertens pentru a discuta cu acesta despre un posibil transfer în Premier League.
Impresarul Vincenzo Morabito a mărturisit pentru Radio Kiss Kiss Napoli că Frank Lampard discută aproape în fiecare zi cu vedeta lui Napoli, Dries Mertens: "Jucătorul a spus inițial că vrea să rămână la Napoli, dar apoi a început să primească tot mai multe oferte. S-a întâmplat ceva între Mertens și club. Chelsea este foarte interesată de Mertens, Lampard îl sună aproape zilnic. Acesta e un transfer pe care l-aș vedea să se facă".
Atacantul belgian a luat decizia de a nu îşi mai prelungi contractul cu Napoli, iar acum este dorit cu ardoare pe Stamford Bridge. La Napoli, Mertens a marcat 121 de goluri în 309 apariții. Potrivit transfermarkt.com, cota lui Mertens este de 20 de milioane de euro. Anterior, belgianul a mai evoluat la AGOVV Apeldoorn, PSV Eindhoven și FC Utrechr.
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Anunțul lui Tătărușanu, după ce a fost eroul lui Milan în "Derby della Madonnina"
08/11/2021 LA 05:49
Serie A
Tătărușanu, omul meciului Milan - Inter 1-1. Portarul român a apărat un penalty și e erou în Italia
07/11/2021 LA 21:41