Chelsea a încercat să îl cumpere pe Ziyech și în fereastra de transferuri din iarnă, însă Ajax a refuzat ferm, susținând că nu vor să piardă un jucător cheie în mijlocul sezonului. Ziyech și-a prelungit contractul chiar în vară. Ajax se pregătește totuși de noi oferte în vară iar campioana Olandei este conștientă că va fi dificil să îl păstreze pe jucătorul de 26 de ani.
Antrenorul lui Chelsea, Frank Lamaprd, a fost nemulțumit de lipsa de activitate a lui Chelsea din perioada de transferuri din iarnă dar îl va monitoriza în continuare pe Ziyech pentru restul sezonului iar în funcție de evoluțiile sale, Chelsea va face o nouă ofertă. Conform informațiilor The Telegraph, Chelsea va avea la dispoziție în vară 150 de milioane de lire pentru transferuri.
https://i.eurosport.com/2020/01/05/2747287.jpg
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 15 ORE
Tot în vară, Lampard va căuta să îl înlocuiască pe Kepa, conform presei engleze. Primul pe lista lui Lampard este goalkeeperul englez Nick Pope. Însă conducerea lui Chelsea dorește să obțină o sumă importantă pentru Kepa, pe care l-au cumpărat pentru 83 milioane de euro în 2018, devenind astfel cel mai scump portar din lume. Cea care se ocupă de transferuri la Chelsea, Marina Granovskaia, s-a ocupat personal de transferul lui Kepa și i-a oferit un contract pe șapte ani în valoare de 11,8 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20