Vorbind la BT Sport, Lampard a adăugat că vrea ca fotbalul să revină, însă el consideră că prioritatea trebuie să fie siguranța jucătorilor și a staff-ului. Antrenorul de 41 de ani a adăugat că trebuie să existe ”mai multe conversații”, inclusiv privind contractele jucătorilor, înainte ca sezonul să se reia.
”Sănătatea și siguranța jucătorilor și a staff-ului este extrem de importantă. Fotbalul este un sport de contact dar vrem să revină cât mai repede, dar nu vom pune în pericol sănătatea jucătorilor făcând asta?”, a afirmat Lampard.
”Cealaltă problemă este testarea. Vom avea probabil cel puțin 70-80 de persoane prezente la Cobham (baza de antrenamente a lui Chelsea) dacă vom reîncepe antrenamentele. Este bine să testăm regulat, dar când ne uităm în jurul nostru... cred că este important ca fotbalul să își știe locul”, a continuat el.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
ACUM 2 ORE
”Nu știu cât sunt testați cei de la NHS, oamenii care fac acest lucruri uimitoare. Dar nu cred că mi-aș dori și nu cred că și-ar dori nimeni să nu ne asigurăm prima oară că cei din linia întâi sunt testați”, a precizat Lampard.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment istoric. Guardiola i-a transmis unui jucător al lui City că e liber să își caute echipă
ACUM 3 ORE
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 20 ORE