Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard, pe făraș la Chelsea! Discurs deznădăjduit în fața jurnaliștilor după eșecul cu Leicester

Irina Aldea

Actualizat 20/01/2021 la 07:46 GMT+2

Frank Lampard este din nou sub presiune, dar mult mai aproape de demitere, după ultima "ispravă" a "albaștrilor", care au cedat clar în fața rivalei Leicester în etapa a 18-a din Premier League.

Frank Lampard va fi demis în curând de la Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Leicester a reușit o victorie clară în fața lui Chelsea, iar Frank Lampard e ca și demis de la cârma londonezilor. Seria teribilă a lui Chelsea a continuat și pe King Power Stadium. După ce s-a chinuit cu Fulham, în deplasare (a învins, pe final, 1-0), nou promovata evoluând în "10" timp de mai bine de o repriză, formația de pe Stamford Bridge spera să lege două succese la rând pentru prima oară în ultima lună și jumătate.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Nu a fost cazul, Leicester fiind clar peste Pulisic&Co. Frank Lampard pare că nu are vreo soluție să scoată echipa din criză, iar demiterea lui va veni, în proporție de 99%, după acest eșec. Meciul în sine nu a avut istoric, gazdele reușind o partidă mare. I-a ajutat și faptul că au marcat repede, Ndidi reușind probabil cel mai frumos gol al carierei încă din minutul 6. Avantajul a fost majorat pentru gazde în minutul 41 de către James Maddison. Oaspeții au avut și ei un gol în minutul 86 din partea lui Werner, dar sistemul VAR a intervenit și l-a anulat.

Ce spune Frank Lampard după eșecul în fața lui Leicester

Aflat foarte aproape de demitere, Frank Lampard a mărturisit că simte presiunea mai mult ca oricând: "Am câștigat împotriva unei echipe a lui Fulham fără să jucăm bine, apoi am venit aici și am pierdut, este un mic pas în spate. Sunt îngrijorat de cum merge echipa – din forma pe care o traversam și era bine am ajuns foarte repede aici, cinci înfrângeri în opt meciuri nu este locul în care vrem să fim.
E nevoie de caracter ca să ieșim din această situație – nu pot să-mi cert jucătorii în vestiar pentru că sunt și ei dezamăgiți, dar sunt unii fotbaliști care ar trebui să facă o treabă mai bună pe teren. Am fost și eu jucător și știu că doar ei își pot rezolva unele probleme. Este o echipă tânără și totul trebuie să fie o lecție pentru ei. Așteptările la acest club sunt foarte înalte. Asta e ceva prestabilit. Nu-mi aparține decizia dacă voi continua sau nu să antrenez echipa. Unele lucruri sunt de necontrolat. La această întrebare nu vă pot răspunde (n.r. dacă va fi demis sau nu)", a spus Frank Lampard la conferința de presă de după meci.
Chelsea traversează o perioadă foarte grea, echipa de pe Stamford Bridge alunecând până pe locul 8. Chiar dacă diferențele sunt mici, londonezii par în acest moment incapabili să emită pretenți și pentru un loc de Champions League. De la începutul sezonului trecut, o singură formație a primit mai multe goluri în deplasare decât Chelsea, în Premier League (Newcastle, 52). Formația lui Lampard a încasat aseară golul cu numărul 50 în ultima stagiune și jumătate, pe teren străin.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo