Chelsea a bifat a patra partidă în care pierde pe Stamford Bridge în actualul sezon. Mai mult, londonezii n-au reușit nici măcar să înscrie în ultimele două dintre ele. Southampton a fost adversarul de astăzi care i-a pus mari probleme formației londoneze. Obafemi și Redmond au adus cele trei puncte oaspeților, aflați pe locul 14 în Premier League.
La finalul duelului de pe Stamford Bridge, Lampard a vorbit despre rezultatele slabe de pe teren propriu ale echipei sale și, în special, despre lipsa golurilor din partea elevilor săi:
"Din păcate, am făcut un nou meci slab pe teren propriu. M-am simțit la fel ca în etapele anterioare, în care am pierdut puncte. Felicitări celor de la Southampton, care au reușit un joc organizat și foarte eficient. Totuși, consider că noi puteam face mult mai mult. Avem nevoie de faze în care să pătrundem prin linia defensivă a adversarilor.
Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11
Astăzi a fost aceeași poveste ca în alte meciuri jucate pe Stamford Bridge, în care n-am avut forță ofensivă. Jucătorii au simțit și o oarecare presiune din partea publicului, poate și emoția etapei de Boxing Day a contat, dar nu trebuie să găsim scuze pentru prestația slabă. Șuturile și centrările ridică spectatorii de pe scaune, dar nu sunt îndeajuns. Trebuie să ne creăm ocazii clare și să avem mai mult curaj când avem mingea la picior.", a fost mesajul lui Lampard.
Chelsea a ajuns la 7 înfrângeri în actualul sezon, dintre care 4 chiar pe teren propriu. Formația lui Frank Lampard ocupă în continuare locul 4 în Premier League, ultimul care duce în Champions League. Poziția lui Chelsea este însă fragilă, având în vedere că Tottenham s-a apropiat semnificativ, la o diferență de numai 3 puncte.
Următorul meci al lui Chelsea va fi pe terenul lui Arsenal, rivala din Londra, duminică de la ora 16:00.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Premier League
Lampard, celebrare inedită. Managerul lui Everton a declarat că și-a rupt mâna după golul lui Iwobi
18/03/2022 LA 09:10